Πακέτο Γεωργιάδη – Ανάκογλου για Παναθηναϊκό

Written By Black Hole on 28 Φεβ 2011 | 09:04


Πακέτο Γεωργιάδη – Ανάκογλου για ΠαναθηναϊκόΣτον Παναθηναϊκό αρχίζουν τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς με γνώμονα την μείωση του μπάτζετ και την δημιουργία ελληνικού κορμού. Δυο περιπτώσεις έχουν ήδη ξεχωρίσει, αυτές των Ανάκογλου και Γεωργιάδη του Πανσερραϊκού που οι πράσινοι τους θέλουν «πακέτο».
Ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει ήδη να ψάχνει τους παίκτες που θα προσπαθήσει να αποκτήσει το καλοκαίρι και που θα στελεχώσουν την ομάδα στην επόμενη χρονιά.
Ο γνώμονας των πράσινων για τον τύπο παικτών που ψάχνουν, είναι βέβαια παίκτες που θα μπορούν να αποκτηθούν με χαμηλό κόστος, ενώ σε πρώτο πλάνο μπαίνει και η απόκτηση νεαρών ελλήνων παικτών που θα δημιουργήσουν έναν κορμό για αρκετά χρόνια.
Δυο περιπτώσεις είναι αυτές που έχουν ξεχωρίσει ήδη και ενδιαφέρουν πολύ τους Πράσινους. Πρόκειται για τους Γιώργο Γεωργιάδη και Δημήτρη Ανάκογλου του Πανσερραϊκού.
Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να έρθει σε συμφωνία με τα «Λιοντάρια» πριν ολοκληρωθεί η σεζόν, ώστε να αποκτήσει πλεονέκτημα απέναντι και στις υπόλοιπες ομάδες που θέλουν να τους αποκτήσουν.
Η ιδανική συμφωνία για τους Πράσινους θα ήταν μια συμφωνία «πακέτο» και για τους δυο παίκτες που θα είναι οικονομικά συμφέρουσα σε σχέση με τα χρήματα που θα απαιτούσε μια μεμονωμένη διαπραγμάτευση.
   newsday

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου