O Hefner «ζαχάρωνε» την Miley από τα 16!

Written By Black Hole on 21 Φεβ 2011 | 13:21


Φήμες λένε ότι η Miley Cyrus έχει φωτογραφηθεί γυμνή για το περιοδικό Playboy και μάλιστα η φωτογράφηση έγινε μία μέρα μετά τα γενέθλιά της στις 24 Νοεμβρίου του 2010.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές που προέρχονται από έντυπα της Αριζόνα η Miley δεχόταν στενό μαρκάρισμα από τον Hugh Hefner από όταν έκλεισε τα 16.  Τελικά η έγκριση δόθηκε στο αφεντικό του Playboy από τους γονείς της Miley τον Billy Ray και την Τish. Οι φωτογραφίες βρίσκονται στο συρτάρι του Hefner και τις τράβηξε ένας από τους κορυφαίους φωτογράφους του περιοδικού ο Vlad Comito.



To concept της φωτογράφησης κρατείται επτασφράγιστο μυστικό και ο Hefner υπόσχεται ότι όταν κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο τεύχος θα κάνει παγκόσμια αίσθηση και τρελές πωλήσεις.

Φήμες λένε ότι ο 84χρονος εκδότης «πολιορκούσε» την ανήλικη τότε πρωταγωνίστρια της «Hannah Montana» και τις έστελνε υπέρογκα συμβόλαια για να εξασφαλίσει την αποκλειστικότητα όταν θα γινόταν 18. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η φωτογράφηση στο Vanity Fair που την έδειχνε γυμνή με μια κουβέρτα είχε προκαλέσει θύελλα.

«Φανταστείτε τι θα γίνει όταν βγει γυμνή στο Playboy. H Miley είναι πραγματικά ένα πανέμορφο κορίτσι. Είμαι πανευτυχής που θα γίνει ένα κουνελάκι. Είναι λογικό να προκαλεί αντιδράσεις μια φωτογράφηση στο Playboy γιατί κάθε γυναίκα θα ήθελε να γίνει εξώφυλλο. Το περιοδικό είναι η απόλυτη φαντασίωση των ανδρών. Πολλοί άνδρες ονειρεύονται να έχουν μια τέτοια γυναίκα στο πλευρό τους», είπε χαρακτηριστικά ο Hefner και συνέχισε: «Δεν εκπλήσσομαι που η συντηρητική κοινωνία των ΗΠΑ δεν αποδέχεται μια τέτοια φωτογράφηση και αποκαλεί την Miley κακό πρότυπο για τα παιδιά της. Είναι γυναίκα πια και μπορεί να φωτογραφίζεται γυμνή. Είναι δικαίωμά της να το κάνει».



Πάντως από ότι φαίνεται κάτι ήξερε ο πατέρας της Miley όταν προ ημερών είπε ότι ο ‘Σατανάς έχει κυριεύσει την οικογένειά του’.

Τέλος οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Cyrus για αυτή τη φωτογράφηση έβαλε στον τραπεζικό της λογαριασμό 1,2 εκατομμύρια δολάρια. Ε, δεν είναι και λίγα. Το κοινό της Miley περιμένει με ανυπομονησία το τεύχος του περιοδικού.
weeklyworldnews
protothema

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου