Ιδού η έμπνευση για το «Sex On Fire»!

Written By Black Hole on 21 Φεβ 2011 | 20:09

Όταν ο Caleb Followill, ο τραγουδιστής του επιτυχημένου συγκροτήματος Kings Of Leon, έγραφε την μεγάλη τους επιτυχία “Sex On Fire”, σίγουρα δεν είχε κανένα πρόβλημα έμπνευσης, αν κρίνουμε από την πανέμορφη αρραβωνιαστικιά του Lily Aldridge.

Η 25χρονη καλλονή και αγγελάκι της Victoria Secret, έκανε πρόσφατα μια προκλητική φωτογράφηση για τη νέα καμπάνια της εταιρείας φορώντας νυφικά εσώρουχα, και μας δίνει μια ιδέα για το τι βλέπει ο καλός της πίσω από τις κλειστές πόρτες της κρεβατοκάμαράς τους.

Ο 29χρονος Caleb φαίνεται να εμπνεύστηκε από το σέξι μοντέλο το γνωστό τραγούδι, καθώς είναι ήδη ζευγάρι από το 2007, ενώ μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο της έκανε και την πολυπόθητη πρόταση να παντρευτούν.

Όπως είπε ο frontman των Kings Of Leon στην εφημερίδα Sun: «Δεν πίστευα ότι η εταιρεία θα διάλεγε το συγκεκριμένο τραγούδι για να είναι το πρώτο single, επειδή οι στίχοι έχουν πολύ έντονο σεξουαλικό περιεχόμενο» και συνέχισε «Νομίζω ότι η κοπέλα μου ελπίζει ότι είναι βασισμένο πάνω της. Πιθανότατα είναι εκείνη η πηγή έμπνευσής μου γιατί περάσαμε πολλές καλές στιγμές μαζί… δεν είμαι όμως απόλυτα σίγουρος».

Το τραγούδι, που είναι το πρώτο single που βγήκε από το ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο Only By The Night, κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2008. Η Lily, μάλιστα, δεν προσέφερε μόνο την έμπνευση στον αγαπημένο της, αλλά και την σέξι εμφάνισή της, καθώς έπαιξε στο video clip του τραγουδιού “Use Somebody”.
protothema








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου