Με τη μορφή του κατεπείγοντος συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας για την κατάθεση της πρότασης πρόσληψης 44 ατόμων

Written By Ανώνυμος on 4 Μαρ 2011 | 15:42

Τις αυξημένες ανάγκες σε διάφορους τομείς θα προσπαθήσει να εξυπηρετήσει με τη πρόσληψη προσωπικού ορισμένου χρόνου ο δήμος Φαρκαδόνας.
Στην εκπνοή της προθεσμίας κατάθεσης της απόφασης για την πρόσληψη προσωπικού ορισμένου χρόνου συνεδρίασε προχθές το βράδυ με τη μορφή του κατεπείγοντος το δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας.
Το δημοτικό συμβούλιο συγκλήθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης με ένα και μοναδικό θέμα συζήτησης, αυτό του προγραμματισμού πρόσληψης εποχικού προσωπικού για το έτος 2011.

Κι αυτό, γιατί τα χρονικά περιθώρια που έδινε η Περιφέρεια Θεσσαλίας ήταν στενά, με το Σώμα να συνεδριάζει εκτάκτως προκειμένου χθες που ήταν η καταλυτική ημερομηνία να προλάβει να καταθέσει την απόφαση του δημοτικού συμβούλιου.
Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ήταν ομόφωνη, κατανοώντας τις αυξημένες ανάγκες που παρουσιάζει ο διευρυμένος δήμος Φαρκαδόνας.
Ειδικότερα σύμφωνα με το σχεδιασμό που έχει αναπτύξει ο δήμος, εισηγήθηκε προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας την πρόσληψη 44 ατόμων. Από τον προαναφερόμενο αριθμό η εισήγηση περιλαμβάνει 11 θέσεις που αφορούν την εκμίσθωση έργου σε ειδικότητες ΠΕ, οι οποίες αν εγκριθούν η πρόσληψη θα γίνει μέσω ΑΣΕΠ ενώ οι υπόλοιπες 33 αφορούν ειδικότητες ΔΕ και ΥΕ οδηγών, εργατών και καθαριστών, προσλήψεις που θα γίνουν με απόφαση του δημάρχου.
«Για την άμεση και εύρυθμη λειτουργία του νέου Καλλικρατικού δήμου Φαρκαδόνας και για την αντιμετώπιση των κατεπειγουσών αναγκών απαιτείται η πρόσληψη προσωπικού», σημείωσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Περικλής Γιώτας και πρόσθεσε «όλοι πρέπει να αντιληφθούμε ότι οι ανάγκες και οι απαιτήσεις του δήμου πλέον είναι τεράστιες».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου