Άγνωστοι αφαίρεσαν μπαταρίες από μηχανήματα του δήμου Φαρκαδόνας και καύσιμα από τα ρεζερβουάρ των οχημάτων

Written By Ανώνυμος on 4 Μαρ 2011 | 15:36

Στο στόχαστρο των διαρρηκτών βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο δήμος Φαρκαδόνας.
Το φαινόμενο έρχεται να προστεθεί στα υπόλοιπα που παρατηρήθηκαν το τελευταίο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας με τις διαρρήξεις σε οικίες, αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους.
Στόχος διαρρηκτών έγινε την τρέχουσα εβδομάδα το αμαξοστάσιο του δήμου Φαρκαδόνας επί της εθνικής οδού Τρικάλων – Λάρισας. Σε ένα σημείο όπου διέρχονται ακόμη και τις νυχτερινές ώρες πλήθος οδηγών και γειτνιάζουν επιχειρήσεις, η δράση των αγνώστων δεν έγινε αντιληπτή.
Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Θεόδωρο Παπακυρίτση το φαινόμενο παρατηρήθηκε προ ημερών και συνεχίστηκε με τους δράστες να εισέρχονται εντός του αμαξοστασίου, αφαιρώντας μπαταρίες από μηχανήματα του δήμου και καύσιμα από τα ρεζερβουάρ των οχημάτων.
Το περιστατικό έρχεται να προβληματίσει και να προκαλέσει σκεπτικισμό για τον τρόπο δράσης των δραστών.
«Το φαινόμενο μας έχει απασχολήσει άμεσα. Από τις κλοπές δημιουργούνται προβλήματα στον μηχανολογικό εξοπλισμό του δήμου που δεν μπορεί να κινηθεί και να εξυπηρετήσει τις ανάγκες. Παράλληλα αποτελούν πλήγμα στα οικονομικά, καθώς πρόκειται για δημόσια περιουσία που θα κληθεί να πληρώσει ο δημότης», τόνισε ο κ. Παπακυρίτσης.
Ο αντιδήμαρχος χθες θα επισκεπτόταν το Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας για να καταγγείλει το γεγονός.
Φθορές στον ηλεκτροφωτισμό
Και σαν να μην έφταναν οι κλοπές ο δήμος έρχεται αντιμέτωπος και με τις φθορές που προκαλούν στον ηλεκτροφωτισμό άγνωστοι τις βραδινές ώρες. Την τελευταία εβδομάδα έχουν παρουσιαστεί φαινόμενα φθορών στον ηλεκτροφωτισμό της περιφερειακής οδού Φαρκαδόνας Ζάρκου, στο γήπεδο της Φαρκαδόνας έως το νεκροταφείο, αλλά και στην περιφερειακή οδό Φαρκαδόνας – Παναγίτσας.
«Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τους λόγους των φθορών. Ξοδεύουμε χρήματα για την αναβάθμιση της εικόνας της περιοχής και ουσιαστικά δεν πετυχαίνουμε κάτι, καθώς ερχόμαστε αντιμέτωποι με τις φθορές», κατέλεξε ο αντιδήμαρχος. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου