Παραμύθια της... Χαλιμάς!

Written By Oratios on 14 Μαρ 2011 | 21:41

Ιστορίες για αγρίους τα περί συνάντησης Πατέρα - Κούγια, στο γραφείο του πρώην προέδρου. Mπάλα στην Πετρούπολη έπαιζε ο δικηγόρος την ώρα του... ραντεβού!
Η ιστορία με τα... ηχογραφημένα της βρόμας που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, φαίνεται πως έχει τρομοκρατήσει πολλούς εμπλεκόμενους, που προσπαθούν να βγάλουν την... ουρά τους απ' έξω με διάφορους τρόπους. Όπως το να διαρρέουν ανυπόστατες φήμες...

Αυτό έκανε και το site «protothema» του Θέμου Αναστασιάδη, δημοσιεύοντας ένα ευφάνταστο σενάριο που ήθελε τον Αλέξη Κούγια το απόγευμα της Δευτέρας να βρίσκεται στο γραφείο του Νικόλα Πατέρα. Φυσικά οι σεναριογράφοι δεν περιορίστηκαν εκεί, αλλά φρόντισαν να αναδημοσιευτεί και από ομόσταυλο ερυθρόλευκο site, με αποτέλεσμα πολλοί δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία να οδηγηθούν στο Κολωνάκι, όμως τσάμπα ο... κόπος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός ποινικολόγος εκείνη την ώρα βρισκόταν στην Πετρόπουλη και έπαιζε ποδόσφαιρο. Ο ευφάνταστος όμως που έβγαλε το συγκεκριμένο σενάριο μπορεί όντως να τον είδε στην περιοχή, αλλά μάλλον δεν γνώριζε οτι το γραφείο του βρίσκεται μόλις 10 νούμερα μακριά από αυτό του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού. Του Νικόλα Πατέρα είναι στο 45, ενώ του Αλέξη Κούγια στο 55.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου