Έντονη κουβέντα με τους οπαδούς είχε ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Written By Ανώνυμος on 17 Μαρ 2011 | 22:48

Έντονη κουβέντα με τους οπαδούς είχε ο Θοδωρής Ζαγοράκης
Λίγο η ήττα με 1-0 από την ΑΕΚ και ο αποκλεισμός στον ημιτελικό του Κυπέλλου, λίγο η είσοδος των 20 και πλέον οπαδών στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας ήταν αρκετά για να ξεσπάσει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης, που τα είπε σε έντονο τόνο με φιλάθλους του συλλόγου.
Ο ισχυρός άνδρας του «Δικέφαλου του Βορρά», όταν έφευγε από το γήπεδο συναντήθηκε με τον κόσμο της ομάδας που του ζητούσε εξηγήσεις για την ήττα και τον αποκλεισμό. Αυτός απάντησε λέγοντας: « Είναι ντροπή αυτά που έγιναν σήμερα στην Τούμπα. Δεν είναι δυνατόν να δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις. Γύρισε ο ΠΑΟΚ χρόνια πίσω. Τι κέρδισε η ομάδα από αυτήν την κατάσταση; Εγώ δεν υπάρχω μετά το σημερινό». Ο Ζαγοράκης μάλιστα μίλησε και για τα οικονομικά, με αφορμή τις δηλώσεις του Μουσλίμοβιτς ότι είναι απλήρωτος επτά μήνες. « Ακούω διάφορα που λένε. Θα μιλήσω σε λίγες μέρες. Ο Ζαγοράκης δεν είναι λαμόγιο και δεν θα γίνει ποτέ. Θα εξηγήσω που πήγε και το τελευταίο ευρώ».
Όπως καταλαβαίνει κανείς η κατάσταση  δεν είναι καλή μετά το χθεσινό αποτέλεσμα, με τον πρόεδρο της ομάδας να είναι έξαλλος με τα γεγονότα που συνέβησαν.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου