Τα καλύτερα δίδυμα στο ΝΒΑ όλων των εποχών..

Written By Black Hole on 5 Μαρ 2011 | 16:48

Το "παιχνίδι" δεν είναι πια το ίδιο. Πολλοί το λένε αυτό όλο και πιο συχνά, όμως μην ξεχνάμε ότι το NBA γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστικό. Με αφορμή τα πολλά δίδυμα που υπάρχουν σε πολλές ομάδες σήμερα σας παρουσιάζουμε τα  5 καλύτερα δίδυμα στο ΝΒΑ όλων των εποχών.
Ρίξτε μια ματιά ....















                          (5) Karl Malone και John Stockton   
Δεν κερδίσανε ποτέ πρωτάθλημα... Αλλά ο John Stockton κατέχει το ρεκόρ για τις περισσότερες ασίστ και κλεψίματα στην ιστορία του ΝΒΑ. Ο Karl Malone μέχρι προσφάτως είχε το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ περισσότερων πόντων. Την εποχή που παίζανε συνεργάζονταν με κλειστά μάτια.
                             (4) Larry Bird και McHale Kevin
Κέρδισαν μαζί 3 πρωταθλήματα. Εκείνη την εποχή εντυπωσίαζε και ένας άλλος παίχτης  των Σέλτικς ο Robert Parrish. Ο Bird με τον McHale θεωρούνται ως δυο από τους καλύτερους παίχτες όλων των εποχών στις αντίστοιχες θέσεις τους.
                         (3) Kobe Bryant και Σακίλ Ο 'Νιλ
Κέρδισαν μαζί 3 πρωταθλήματα σε 8 χρόνια. Το δεύτερο δίδυμο του Phil Jackson που διαπρέπει ως προπονητής μετά από παίχτης και απέδειξε ότι μπόρεσε και συνδύασε δυο παίχτες, που δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους. Είναι ο Kobe Bryant με τον Saquille O'neil.
                      (2) Magic Johnson και Kareem Abdul Jabbar
O Larry Bird είπε για τον Magic. "ο καλύτερος παίχτης που υπήρξε ποτέ".Κέρδισε μαζί με τον Kareem, 5 πρωταθλήματα, MVP τελικών και κανονικής διάρκειας και πολλά άλλα, μεταξύ των οποιων σαν δίδυμο αυτό των περισσότερων πόντων από το νούμερο 1 δίδυμο. (4761 πόντους περισσότερους). Δυο από τους κορυφαίους 5 παίχτες όλων των εποχών.
                        (1) Michael Jordan  και  Scottie Pippen
Κερδίζουν την πρώτη θέση για το γεγονός οτι ο Michael Jordan  υπήρξε ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Με τον Pippen κέρδισαν 6 πρωταθλήματα σε 9 χρόνιες. Με τον Michael ενδιάμεσα να αποχωρεί από την ενεργό δράση και να επανέρχεται με ένα δεύτερο three-peat... Αλλά και άλλους τίτλους MVP τελικών και κανονικής περιόδου με προπονητή τον Phil Jackson που κατάφερε να τους συνδυάσει τέλεια με την πρώτη γνωστή τριγωνική επίθεση. Τι να πει κανείς για αυτούς τους δυο.... 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου