Και η Larissa Riquelme βρέθηκε προσκεκλημένη στη Βραζιλία

Written By Black Hole on 7 Μαρ 2011 | 19:39


larissa4Είναι γνωστό ότι η Larissa Riquelme αναζητά διαρκώς αφορμές για να πετάξει τα ρούχα της και να προκαλέσει τον ανδρικό πληθυσμό. Και ποια καλύτερη αφορμή από το καρναβάλι της Βραζιλίας… Η σέξι Παραγουανή δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο Sao Paulo και να αποδείξει τις ικανότητές της στην σάμπα, φορώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα!



Η «μούσα» του περσινού Mundial, που έγινε διάσημη τοποθετώντας το κινητό της τηλέφωνο ανάμεσα στα στήθη της, περνάει πλέον πολύ από το χρόνο της στη Βραζιλία, όπου είναι περιζήτητη. Έτσι. ανάμεσα στις αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις και τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της, μπόρεσε να πάρει μέρος για πρώτη φορά στο καρναβάλι του Sao Paulo, εκπροσωπώντας την σχολή σάμπα Unidos de Vila Maria, αφού κάθε σχολή σάμπα συμμετέχει στο βραζιλιάνικο καρναβάλι έχοντας το δικό της άρμα. Οι συνοδοί της χυμώδους Παραγουανής στο «σαμποδρόμιο» ήταν φυσικά μεταμφιεσμένοι σε ποδοσφαιριστές της εθνικής Βραζιλίας, αφού εκεί σκέφτονται από τώρα το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα φιλοξενήσουν το 2014. Και η σέξι Larissa έχει ήδη αρχίσει να παίρνει θέση για τη διοργάνωση, με το δικό της τρόπο…


«Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι εδώ και είναι υπέροχα! Γιορτάζουμε και στην πατρίδα μου το καρναβάλι, αλλά εκεί είναι πιο μικρό. Το πιο όμορφο πράγμα εδώ είναι να ακούω τον κόσμο να φωνάζει το όνομά μου», δήλωσε η μελαχρινή καλλονή, που δεν μπόρεσε να βάλει το κινητό της εκεί που… συνηθίζει, επειδή δεν χώραγε! «Το έδωσα σ’ έναν ξάδερφό μου να το κρατάει, επειδή δεν χωράει να το έχω πάνω μου», είπε.
sportena.com
Δείτε το σόου και την συνέντευξη της σέξι Larissa Riquelme:


Απολαύστε τις φωτογραφίες της εντυπωσιακής Παραγουανής:
larissa1
larissa2
larissa3
larissa4
larissa5
larissa6

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου