Τους φταίει ο Λαζόπουλος στο ΠΑΣΟΚ

Written By Ανώνυμος on 5 Μαΐ 2011 | 09:08


Τους φταίει ο Λαζόπουλος στο ΠΑΣΟΚ
Επίθεση κατά του ηθοποιού Λάκη Λαζόπουλου και της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, μετά το βίντεο – ντοκουμέντο, το οποίο δείχνει τον Ντομινίκ Στρος Καν να μιλά για «υπόγειες» συνεννοήσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου με τον Γιώργο Παπανδρέου.


Μέσω του Τομέα Τύπου και ΜΜΕ και του φυλλαδίου «Βασικός Σχολιασμός Θεμάτων Επικαιρότητας», το οποίο εκδίδει σε καθημερινή βάση το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε μήνυμα το οποίο απευθύνεται προς «Συγγρού και τους Λαζόπουλούς της»:


«Εμείς κάναμε το πατριωτικό μας καθήκον και σώσαμε την Ελλάδα από τη χρεοκοπία. Εσείς τι κάνατε; Τον πατριωτισμό του Κινήματός μας, δεν θα τον αμφισβητήσει κανείς, πόσο μάλλον αυτοί που οδήγησαν την Ελλάδα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και μετά λιποτάκτησαν και αυτοί που έγλυφαν τους "καταλληλότερους" επί 6 χρόνια, ενώ κατέστρεφαν τη χώρα».

Όπως αναφέρει επίσης το κείμενο «ο Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνησή του, και το ΠΑΣΟΚ έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους, χτύπησαν κάθε πόρτα για να αποφύγει η Ελλάδα τη χρεοκοπία», στην οποία «είχε οδηγήσει τη χώρα η κυβέρνηση Καραμανλή» και τονίζεται ότι «την αποφύγαμε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου