Λυση δωνη κοιταει ο παο!!

Written By gravedigger on 17 Μαΐ 2011 | 11:08

Η διαφαινόμενη αποτυχία του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ φέρνει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στην πόρτα της εξόδου και τον Γιώργο Δώνη πιθανό αντικαταστάτη του. Το Contra.gr παρουσιάζει τα δεδομένα στο φλερτ του τριφυλλιού με τον προπονητή του Ατρόμητου.


Πριν από την έναρξη των πλέι οφ και με την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού να είναι κακή, σας είχαμε αναφέρει ουκ ολίγες φορές πως η κατάταξη της ομάδας σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα θα κρίνει το μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο των "πρασίνων".

Τα πράγματα δεν άλλαξαν -και μάλιστα χειροτέρεψαν- με ευθύνη των παικτών και του προπονητή και αν μέσα στις επόμενες 10 μέρες χαθεί οριστικά η πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε το διαζύγιο με τον Φερέιρα θα είναι αναπόφευκτο.

Τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί για την επόμενη μέρα είναι του Γιώργου Δώνη και του Εκτορ Ραούλ Κούπερ. Πρόθεση της διοίκησης είναι να πάει σε έναν προπονητή που θα είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και η πρώτη περίπτωση παίζει δυνατά. Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο πως θα πάει σε περικοπές και σε πωλήσεις παικτών με τους αντικαταστάτες να είναι ποδοσφαιριστές με χαμηλότερες οικονομικές απολαβές αλλά με δίψα για διακρίσεις.

Ο Δώνης είναι ένας προπονητής που θέλει να καθιωρεθεί και σε μία μεγάλη ομάδα μετά το αποτυχημένο πέρασμα του από την ΑΕΚ, είναι παιδί της Παιανίας έχοντας μείνει στην ιστορία για την αλησμόνητη κούρσα στο Αμστερνταμ το 1996 και έχει το προφίλ που ψάχνει ο Παναθηναϊκός για τη νέα σεζόν. Ασφαλώς εμπεριέχει ρίσκο η περίπτωση του αλλά η καλή δουλειά που έχει κάνει σε Ατρόμητο και σε Λάρισα του δίνει πόντους.

Από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Δώνης θέλει να επιστρέψει στην Παιανία μετά από 15 χρόνια για να δουλέψει ως προπονητής του Παναθηναϊκού. Ο όρος που υπάρχει στο συμβόλαιο του με τον Ατρόμητο προβλέπει πως θα καταβάλει 200.000 ευρώ για να το σπάσει προκειμένου να πάει σε μία μεγάλη ομάδα, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει για πάντα. Με δεδομένο πως η ομάδα του Περιστερίου του έχει φερθεί καλά, ο Δώνης θα περιμένει το αργότερο μέχρι τις αρχές Ιουνίου μία πρόταση από τους "πράσινους". Αλλιώς θα παραμείνει στον Ατρόμητο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου