Λαοθάλασσα για το τελευταίο αντίο στον Θανάση Βέγγο

Written By Black Hole on 4 Μαΐ 2011 | 15:45


Αυτή την ώρα η Ελλάδα αποχαιρετάει έναν μεγάλο ηθοποιό, έναν σπουδαίο άνθρωπο. Πλήθος κόσμου έχει πλημμυρίσει όχι μόνο τον ιερό ναό της Αγ. Μαρίνας στο Θησείο αλλά και τη γύρω περιοχή για να πει αντίο στον λατρεμένο μας Θανάση Βέγγο.

Αυτό που συμβαίνει αυτή την ώρα στην περιοχή δεν έχει πρηγούμενο. Μία λαοθάλασσα έχει σχηματιστεί γύρω από το εκκλησάκι που ο Θανάσης αγαπούσε πολύ και επισκεπτόταν συχνά, καθώς είχε γυρίσει πλήθος ταινιών στα γύρω μέρη.


Ηλικίες διαφορετικές, νέοι, γέροι, φίλοι, γνωστοί, συγγενείς, συνάδελφοι αλλά και απλός κόσμος που δεν γνώρισε ποτέ προσωπικά τον Θανάση Βέγγο και όμως εκείνος «ήταν δικός τους άνθρωπος»!

Η ατμόσφαιρα είναι πολύ φορτισμένη και οι περισσότεροι κρατούν ένα λουλούδι, στέκουν βουβοί, ή θυμούνται ταινίες και ατάκες, πολλοί με δάκρυα στα μάτια, όλοι με ένα σφίξιμο στην καρδιά. 

Στην εκκλησία έχει φτάσει και πλήθος στεφάνων, παρά το γεγονός ότι η οικογένεια ζήτησε τα λεφτά να πάνε στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Στεφάνι μεταξύ άλλων έχουν στείλει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός, ο Μίκης Θεοδωράκης κ.α.

Επίσης, η οικογένεια του δημοφιλούς ηθοποιού γνωστοποίησε την πρόθεσή της να μην δημοσιοποιηθεί η ώρα και ο τόπος που θα ταφεί ο πατέρας και σύζυγος Θανάσης, καθώς οι διακριτικοί τόνοι και το χαμηλό προφίλ του ηθοποιού, σε όλη την διάρκεια της πολυετούς καριέρας του, τον συνοδεύουν στην τελευταία του κατοικία.












0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου