Παγκοσμιοποίηση και νέα τάξη των εξουσιαστών

Written By Αυγή on 13 Ιουν 2011 | 12:01

Οι καιροί όμως έχουν αλλάξει. Τα ποσοστά είναι μεγαλύτερα και θα πρέπει κάποτε να λαμβάνονται υπ όψιν. Το "αποφασίζομεν" και "διατάσσομεν" είναι προϊόν άλλης νοοτροπίας και όχι της δημοκρατίας. Αφού, λοιπόν καυχόμαστε ότι αυτή η δημοκρατία γεννήθηκε στη χώρα μας σώφρον και λογικό θα είναι να την εφαρμόζουμε πρώτοι για να παραδειγματίζουμε τους υπόλοιπους.
Γι αυτό το λόγο ο Ελληνισμός επιβάλλεται να είναι και να μείνει ενωμένος και αλληλέγγυος. Δεν πρέπει επ ουδενί να υπερισχύσει η άποψη της Νέας Τάξης Πραγμάτων που ισχυρίζεται ότι το έθνος είναι παραλογισμός και ότι για να επιβιώσει η ανθρωπότητα σήμερα, πρέπει να εξαφανιστούν τα έθνη, να καταργηθούν τα σύνορα στο όνομα μιας παγκόσμιας κοινωνίας που θα ονομάζεται Παγκόσμιο Χωριό, υπακούοντας στις εντολές μιας παγκόσμιας κυβέρνησης που μόνο μυημένα άτομα και πληρωμένοι προδότες της εθνικής μας συνείδησης μπορούν να κυβερνήσουν.
Ο Ίωνας Δραγούμης έγραψε παλαιότερα "Όταν οι Έλληνες πάψουν να είναι εθνικιστές τότε θα πάψουν να είναι έλληνες.
Ο ελληνισμός είναι ιδέα ανθρωπισμού και πρέπει να παραμείνει αναλλοίωτος σε πείσμα όλων των εχθρών, για να οδηγήσει τον κόσμο σ ένα καλύτερο και φωτεινότερο μέλλον.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου