40χρονος προσπάθησε να διοχετεύσει ηρωίνη στα Τρίκαλα χρησιμοποιώντας τον 10χρονο ανιψιό του!

Written By Black Hole on 27 Ιουλ 2011 | 11:34

Σε μια πετυχημένη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών στην Σωτήρα και στην Λεπτοκαρυά Τρικάλων σε συνεργασία με αστυνομικούς από τα Ιωάννινα συνελήφθη ένας 40χρονος στην περιοχή Σωτήρα στον χώρο όπου βρίσκεται το ΚΤΕΟ Τρικάλων.

Σύμφωνα με το trikalanews.gr ένας αστυνομικός προσποιήθηκε τον αγοραστή και μετά από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα έκλεισαν ραντεβού στο ΚΤΕΟ Τρικάλων όπου ο προμηθευτής έφτασε με μηχανή μαζί με τον 10χρονο ανηψιό του.


Την στιγμή που παρέδιδε στον υποτιθέμενο αγοραστή 155 γραμμάρια ηρωίνης και παραλάμβανε 4.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, πετάχτηκαν μπροστά του η Δίωξη Ναρκωτικών και τον κάλεσαν να παραδοθεί.

Ο 40χρονος ομογενής επιχείρησε να διαφύγει και η μηχανή που οδηγούσε έπεσε πάνω σε αστυνομικό όχημα που συμμετείχε στην ενέδρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 10χρονος και να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Στην συνέχεια άντρες της δίωξης Τρικάλων πήγαν στην Λεπτοκαρύα στο σπίτι που διέμενε με την μητέρα του ο 40χρονος και εκεί βρήκαν και κατασχέθηκαν άλλα 38 γραμμάρια ηρωίνης, μία ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου