Πρώτη στάση... Μόναχο για τον Παναθηναϊκό

Written By Homosapien on 8 Ιουλ 2011 | 20:29


Ο Παναθηναϊκός προσγειώθηκε στην Βαυαρική πρωτεύουσα και βρίσκεται στο δρόμο για το ζεστό Κιτσμπούχελ.


 Το ζεστό Κιτσμπούχελ
Μπορεί ο Παναθηναϊκός να επέλεξε για τρίτη χρονιά το Αυστριακό χωριό, λόγω του δροσερού του κλίματος, αλλά τουλάχιστον την Παρασκευή τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Και αυτό γιατί η θερμοκρασία εδώ, ξεπερνούσε τους 21 βαθμούς... Μάλιστα την πρώτη γεύση, οι «πράσινοι» την πήραν στο αεροδρόμιο του Μονάχου, όπου επικρατούσε ανάλογο κλίμα.
Ήρεμη πτήση
Η περσινή πτήση του Παναθηναϊκού προς το Μόναχο είχε «σημαδευτεί» από τις αναταράξεις λόγω του καιρού. Εφέτος όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Ο καιρός ήταν ιδανικός και έτσι οι «πράσινοι» έφτασαν στην γερμανική πόλη περίπου στις 18:00, χωρίς... περιπέτειες. Στο αεροπλάνο υπήρχαν και άλλοι επιβάτες εκτός από τους «πράσινους», με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κάποια μικρά πηγαδάκια.
Τα στοιχήματα
Το κλίμα κατά τη διάρκεια της πτήσης ήταν ήρεμο, αλλά δεν έλειψαν οι πλάκες μεταξύ των παικτών και τα.. στοιχήματα. Επίκεντρο της συζήτησης δεν ήταν κάτι άλλο από τον καιρό που θα επικρατεί στο Αυστριακό χωριό και το αν έχουν πάρει όλοι τα κατάλληλα ρούχα. «Όποιος κρυώνει να σκεπάζετε με κουβερτούλα, μην μας πάθει και τίποτα», ακούστηκε να λέει ένα από τα γνωστά πειραχτήρια της ομάδας.
Το πράσινο πούλμαν
Το Παναθηναϊκό στοιχείο έκανε αισθητή την παρουσία του στο αεροδρόμιο του Μονάχου. Αιτία δεν ήταν κάτι άλλο από το πούλμαν της ομάδας, που ταξίδεψε από την Αθήνα στην Γερμανική πόλη προκειμένου να παραλάβει την αποστολή του Παναθηναϊκού και να την μεταφέρει στο Κιτσμπούχελ, που απέχει περίπου δύο ώρες.
Το πρόγραμμα
Αμέσως μετά την άφιξη του Παναθηναϊκού στο Αυστριακό χωριό, οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα δειπνήσουν και στη συνέχεια θα ακούσουν τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να τους ανακοινώνει το πρόγραμμα για την 10ήμερη παραμονή τους εκεί. Σε πρώτη φάση οι προπονήσεις, όπως αναμενόταν άλλωστε θα είναι διπλές.
Αν προλάβει
Ο Γιάννης Σαμαράς έμεινε στην Αθήνα και δεν πρόκειται να ταξιδέψει στην Αθήνα, ενώ ελάχιστες πιθανότητες έχει και ο Δημήτρης Γόντικας. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ αν καταφέρει να ξεκλέψει λίγο χρόνο θα μεταβεί στο αυστριακό χωριό, το επόμενο σαββατοκύριακο.

Συντάκτης: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΣΤΡΙΑ: ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου