Την εκβίαζε η φίλη της με «ροζ» σκάνδαλο!

Written By Black Hole on 13 Ιουλ 2011 | 12:11

Φίλη να σου πετύχει! Μια 39χρονη γυναίκα από την Σητεία δεν δίστασε να εκβιάσει στυγνά μια άλλη γυναίκα που στο παρελθόν υπήρξαν φίλες αλλά οι σχέσεις τους είχαν διαταραχθεί, απειλώντας ότι θα αποκάλυπτε στον σύζυγο και τον πατέρα της ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, αν δεν της έδινε 3.000 ευρώ!

Ο εφιάλτης για την 36χρονη που αρνείται ότι είχε συνάψει παράνομο δεσμό, άρχισε πριν από λίγες ημέρες με ένα τηλεφώνημα της πρώην φίλης της η οποία χωρίς περιστροφές ζήτησε χρήματα για να μην αποκαλύψει τις ερωτικές της περιπέτειες στην οικογένεια της! Αρχικά, το θύμα εξοργίστηκε και έκλεισε το τηλέφωνο. Όμως, η εκβιάστρια επέμεινε να την ενοχλεί.

Έτσι, η γυναίκα κατέφυγε στην Αστυνομία για να καταγγείλει τον εκβιασμό, επιμένοντας ότι πρόκειται για συκοφαντίες. Οι αστυνομικοί τη συμβούλευσαν να κάνει πως δέχεται να πληρώσει και να κλείσει ραντεβού με την 39χρονη για να της δώσει τα χρήματα που θα είχαν προσημειωθεί. Έτσι έγινε και, μόλις η 39χρονη έβαλε στην τσάντα της τα 60 προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, συνελήφθη.
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=133947

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου