Πληροφορίες που ίσως δεν γνωρίζετε

Written By Black Hole on 20 Ιουλ 2011 | 11:50

  1. Οι άνθρωποι που επισκέπτονται γορίλες σε εξωτικά ταξίδια, μόνο για να φωτογραφηθούν μαζί τους, ευθύνονται για τον θάνατο 6 από τους 400 τελευταίους που έχουν μείνει. Και άλλοι 26 είναι σοβαρά. Η αιτία είναι πως τους κολλάνε ασθένειες όπως ιλαρά, πολιομυελίτιδα και ψώρα.
  2. Οι Ρώσοι για να καταπολεμήσουν τον βήχα πίνουν κάθε βράδυ ένα ποτήρι ζεστή μπίρα.
  3. Οι Έλληνες, οι Ισπανοί και οι Ιταλοί είναι οι μοναδικοί ευρωπαίοι που τηρούν ευλαβικά την συνήθεια του μεσημεριανού ύπνου. Αυτό έχει ως συνέπεια να πέφτει η αρτηριακή πίεση και να μην έχουν πρόβλημα καρδιάς.
  4. Οι Ιάπωνες είναι ο λαός με τους λιγότερους φαλακρούς. Οι ίδιοι πιστεύουν πως αυτό οφείλετε στο ότι τρωνε πολλά φύκια.
  5. Οι Κορεάτες που θέλουν να χάσουν βάρος, προκειμένου να μην τρωνε όταν πεινάνε, πιέζουν ελαφρά τα αυτιά τους για ένα-δύο λεπτά στο σημείο που λέγεται τράγος.
  6. Σε 250 εκατ. χρόνια από σήμερα η Μεσόγειος δεν θα υπάρχει, και στην θέση της θα υπάρχει μια τεράστια οροσειρά, γιατί η Αφρική «σπρώχνει» προς την Ευρώπη. Η Αυστραλία θα πάει βόρεια και θα ενωθεί με την Ασία. Ο ατλαντικός ωκεανός αφού μεγαλώσει για λίγο θα εξαφανιστεί τελείως. Θα δημιουργηθεί μια νέα Παγγαία (Dejavu).
  7. Κατά τη διάρκεια της επιστράτευσης στις Η.Π.Α. για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, υπήρξαν 9 καταγεγραμμένες περιπτώσεις ανδρών με 3 όρχεις.
  8. Τα σκυλιά Δαλματίας είναι τα μοναδικά σκυλιά που μπορεί να πάθουν ουρική αρθρίτιδα.
  9. Ένας αρουραίος μπορεί να αντέξει περισσότερο χωρίς νερό από μία καμήλα.
  10. Η λέξη «Ιμαλάια» σημαίνει «το σπίτι του χιονιού».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου