Ε. Παπούλια: “Την περίοδο της επιτυχίας των Δυο Ξένων, εγώ είχα κατάθλιψη!”

Written By Homosapien on 8 Ιουλ 2011 | 21:01


Η επιστροφή από την Αμερική, η επιτυχία της σειράς “Δύο Ξένοι”, ο Νίκος Σεργιανόπουλος, η καταπίεσή της στα τηλεοπτικά πλατό και η αφοσίωσή της στο θέατρο και το χορό είναι όλα όσα χαρακτηρίζουν την Εβελίνα Παπούλια.


Μιλώντας αρχικά για την αποχή της από την τηλεόραση, η ίδια ανέφερε σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Down Town”: “Δεν περνάω καλά στην τηλεόραση. Επέλεξα να γίνω ελεύθερος επαγγελματίας για να μην έχω το “χτύπημα της κάρτας”. Ένιωθα ότι υπήρχε μεγάλη αγωνία. Υπάρχουν πολλά νεύρα, πάντα κάποιος φταίει για κάτι και εκεί που θέλεις να είναι μια δουλειά συνόλου για κάποιο λόγο δεν είναι. Επίσης είναι πολύ κουραστικά τα ωράρια. Εμένα αυτό μου δημιουργούσε στρες, γιατί δούλευα κάθε χρόνο στο θέατρο και δεν μπορούσα να συνδυάζω και τα δύο”

Η Εβελίνα, μάλιστα εξομολογήθηκε πως την περίοδο που έκανε τη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία με τους “Δυο Ξένους”, εκείνη περνούσε κατάθλιψη. “Την εποχή που έγινε αυτή η επιτυχία δεν την είχα εισπράξει. Ήμουν σε μια διαφορετική φάση της ζωής μου, όπου μόλις είχα επιστρέψει από την Αμερική και προσπαθούσα να συνηθίσω τα ελληνικά δεδομένα. Οι ρυθμοί της ζωής εκεί είναι πολύ διαφορετικοί και με την ανοργανωσιά που υπάρχει εδώ κουραζόμουν πάρα πολύ, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να χαρώ τίποτα. Εγώ τότε ζούσα σε μια κατάθλιψη για το αν έκανα καλά που ήρθα εδώ ή αν έπρεπε να μείνω στο εξωτερικό... Η αλήθεια είναι ότι δεν πέρασα καλά τότε. Εκ του αποτελέσματος, βέβαια, νιώθω χαρούμενη που μου συνέβη και τυχερή”, είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, η ίδια ανέφερε πως ήταν ένας άνθρωπος που έχει χαρακτεί στην ψυχή της και όπως ήταν αναμενόμενο ο χαμός του στοίχησε σε όλους.
 
Για την προσωπική της ζωή και την κορούλα της Αφροδίτη, είπε πως είναι σε μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο. Ωστόσο, δήλωσε πως δεν θέλει να κάνει άλλο παιδί. “Είμαι πολύ ευτυχισμένη που έχω την Αφροδίτη και μου αρκεί. Δεν θέλω να μπω ξανά σε αυτή τη διαδικασία. Αυτά τα πράγματα ή τα κάνεις γρήγορα ή δεν τα ξανασκέφτεσαι. Όταν περνάνε τα χρόνια και βλέπεις το παιδί σου να μεγαλώνει, αλλάζουν όλα στο μυαλό και το σώμα δεν έχει πια τέτοιου είδους ανάγκες”, είπε.

 
Τέλος, στο ενδεχόμενο ενός γάμου, η γνωστή ηθοποιός σημείωσε: “Όχι άλλο γάμο, παιδί μου, με τίποτα. Δεν έχω καμιά σχέση με αυτό το πράγμα. Το έκανα, το δοκίμασα, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ελεύθερος άνθρωπος”.
 
Διάβασε περισσότερα στο “Down Town” που κυκλοφορεί.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου