Σιλικόνη ή όχι...?

Written By mati team on 12 Ιουλ 2011 | 15:10

Είναι (υπερβολικά) προικισμένες από τη φύση ή μόλις επένδυσαν παραπάνω απ’ όσα έπρεπε σε θανατηφόρες καμπύλες; ....

Το στήθος της Victoria Beckham πάει κι έρχεται, αφού άλλοτε το αυξάνει και άλλοτε το μειώνει, ανάλογα με τις επιταγές της μόδας και την εφαρμογή του εκάστοτε μικρού μαύρου φορέματος.

Για την Tara Reid είμαστε σίγουροι: έμεινε τόση ώρα χωρίς να προσέξει το boob slip της στο εστιατόριο Cipriani’s το 2004, που και οι φωτογραφίες που μεγεθύνθηκαν τους έπεισαν όλους, και φάνηκε πως οι αισθήσεις της στο συγκεκριμένο σημείο δεν λειτουργούσαν πια όπως πριν. Το ντεκολτέ της Tori Spelling μάς προβληματίζει επανειλημμένως τόσα χρόνια. Παρά την πλαστική που παραδέχτηκε πρόσφατα πως έκανε στα 20s της, ή ίσως εξαιτίας της, το βαθούλωμα που παρατηρούμε πάνω από το στήθος της είναι σταθερά εκεί.
 Η χρυσή εποχή της Whitney Houston έχει περάσει εδώ και δεκαετίες. Αντιστρόφως ανάλογα, το στήθος της είναι στα πάνω του τελευταίαΗ Amy Winehouse ίσως νόμισε πως το στήθος που πάντα ονειρευόταν θα την κρατούσε μακριά από τις καταχρήσεις. Πλέον μπορούμε να πούμε στα σίγουρα πως όχι.Σχολιάζοντας το στήθος της Beyonce, οι ειδικοί λένε πως μοιάζει φυσικό. Παρόλα αυτά, εμείς θυμόμαστε μια εποχή που την κατατάσσαμε στο σωματότυπο «αχλάδι», και όχι «κλεψύδρα».


Οι εκπρόσωποι της Christina Aguilera αρνούνται πεισματικά να απαντήσουν στην ερώτηση που καίει τον κόσμο. Ο πλαστικός χειρουργός Dr David Abramson, όμως, παρατηρώντας φωτογραφίες της πριν και μετά, λέει: «Ή έκανε πλαστική, ή μεγάλωσε κατά 300 cc». Παρόλο που η Halle Berry υποστηρίζει πως «δεν έχει κάνει πλαστικές, αλλά ποτέ δεν λέει ποτέ», το Hollywood είναι σίγουρο πως το στήθος της ήταν μια επένδυση που έκανε νωρίς στην καριέρα της. Το ίδιο και η μύτη της.


 Ποιος θα το ΄λεγε; Κι όμως, η Lindsay Lohan, παίρνει το βραβείο του πιο αληθοφανούς boob job. Μετά τους αλλεπάλληλους εξευτελισμούς και τις λάθος κινήσεις στην καριέρα της, καιρός ήταν να πει και κάποιος έναν καλό λόγο.


Εδώ τα πράγματα είναι tricky: το στήθος της Rihanna είναι μικρό, στητό και ταιριάζει στο σωματότυπό της. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως δεν το έχει πειράξει καθόλου, αλλά μπορεί και να σημαίνει πως έβαλε κομψά εμφυτεύματα μάρκας Mentor ή Natrelle.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου