Έρχεται βαριά «καμπάνα» για Παναθηναϊκό

Written By Ανώνυμος on 26 Αυγ 2011 | 22:24

Δεν έφτανε στους «πράσινους», το ότι ήταν υπότροποι, για τα όσα έγιναν στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Οντένσε, ήρθαν τα σημερινά επεισόδια με την Μακάμπι. Έτσι, η θέση τους γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, σε ό,τι αφορά την τιμωρία, που δεδομένα θα του επιβληθεί από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική....




ομοσπονδία. Ο Γάλλος παρατηρητής, Ζαν Λουίς Πιέρ, έχει καταγράψει τα πάντα στην έκθεση του, η οποία «καίει» τον Παναθηναϊκό. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» εξήγησαν στον παρατηρητή της UEFA, πως η αρχή των επεισοδίων έγινε από την πλευρά των οπαδών της Μακάμπι. Η άποψη του Μπιέτ ήταν ότι οι Ισραηλινοί προκλήθηκαν από τα πανό της «Χεζμπολάχ», που αναρτήθηκαν στην «πράσινη» κερκίδα. Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού απάντησαν πως αυτά μαζεύτηκαν άμεσα.

Έτσι «μαλάκωσε» προσωρινά ο Μπιέτ, αλλά κατέγραψε κανονικά τα γεγονότα, κάτι που είναι αρνητικό για τους «πράσινους». 
Παράλληλα εκδικάστηκε η υπόθεση των επεισοδίων για τον αγώνα εναντίον της Οντένσε. Λογικά η ποινή, που θα φθάσει στα γραφεία, θα αφορά τα δύο γεγονότα. Νεότερα για την τιμωρία θα υπάρξουν την Δευτέρα (29/08), η οποία θα είναι μεγάλη. Σύμφωνα με τους ανθρώπους τους Παναθηναϊκού, αυτή θα είναι μίνιμουμ τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών στα επόμενα εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια του ελληνικού συλλόγου.

trelokouneli.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου