Άγριο ξύλο σε αγώνα μπάσκετ (video)

Written By Homosapien on 20 Αυγ 2011 | 00:53

Μόνο φιλικός δεν ήταν ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ του αμερικανικού πανεπιστημίου του Τζορτζτάουν και της κινεζικής ομάδας των Μπαγί Ρόκετς....


Το γήπεδο μετατράπηκε σε ριγκ όταν οι παίκτες των δυο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια και επί ώρα αντί για μπαλιές αντάλασσαν κλωτσιές και μπουνιές.Ένα σπρώξιμο παίκτη της αμερικανικής ομάδας στάθηκε αρκετό για να ξεσπάσουν τα άγρια επεισόδια.


Ο αγωνιστικός χώρος γέμισε από τους παίκτες και τους παράγοντες των δυο ομάδων και η συμπλοκή γρήγορα ξέφυγε από κάθε έλεγχο.

Καρέκλες και μπουκάλια νερού επιστρατεύτηκαν για όπλα. Μάταια οι πιο ψύχραιμοι προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα ενώ οι θεατές παρακολουθούσαν έκπληκτοι τα επεισόδια.

Τελικά οι αμερικανοί παίκτες εγκατέλειψαν τον αγωνιστικό χώρο εννιάμισι λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

Τα επεισόδια αμαύρωσαν το δεκαήμερο ταξίδι καλής θέλησης της αμερικανικής ομάδας στην Κίνα που είχε στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων των δυο λαών μέσω του αθλητισμού. Σημειώθηκαν δε ενώ στην κινεζική πρωτεύουσα βρισκόταν ο αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν που μάλιστα την προηγουμένη είχε παρακολουθήσει έναν άλλον αγώνα της ομάδας του Τζορτζτάουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου