Ετοιμάζει... εκπλήξεις ο Βγενόπουλος!

Written By Homosapien on 22 Σεπ 2011 | 01:05

Μετά το, όπως όλα δείχνουν, παραμύθι με τον Βλάση Τσάκα και τον Πρίγκιπα που κανείς δεν μπορεί να εντοπίσει στην Σαουδική Αραβία είναι λογικό ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στην δεδομένη πρόταση του Ανδρέα Βγενόπουλου και τον ένα και μοναδικό όρο που έθεσε στον Τζίγγερ για την ΓΗΠΕΛ...


Το απόγευμα της Τετάρτης η ''ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ'' εξέδωσε ανακοίνωση κατά του «Mr.Mig», για την οποία ο Βγενόπουλος ενημερώθηκε λίγο πριν αναχωρήσει για το εξωτερικό. Πάντως, ο δεύτερος τη τάξει μέτοχος του «τριφυλλιού» δεν πρόκειται να αφήσει αναπάντητες τις κατηγορίες και αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να απαντήσει σχετικά με την ιστορία του γηπέδου στον Βοτανικό. Πιθανότατα να ετοιμάζει και κάποιες... εκπλήξεις προς την πλευρά Βαρδινογιάννη-Μπόμπολα σχετικά με το συγκεκριμένο εγχείρημα που έχει αποτύχει παταγωδώς.

Το ΟΑΚΑ, ο διαγωνισμός, η σύμβαση

Μιας και αναφερθήκαμε στο συγκεκριμένο ζήτημα, η ανακοίνωση της κατασκευαστικής εταιρίας προκαλεί απορίες ενώ πιάνεται... αδιάβαστη, κάτι που είναι ασυνήθιστο για ανάλογους κολοσσούς. Καταρχήν, ουδέποτε ο Βγενόπουλος μίλησε για την ανακατασκευή του «Σπύρου Λούης», το οποίο αναφέρεται ως το «σύγχρονο Καλλιμάρμαρο». Η πρόταση είναι για την παραχώρηση των υπόλοιπων «νεκρών» εγκαταστάσεων και την δημιουργία νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου. Κάτι που έχει επισημανθεί δημόσια.


Από κει και πέρα, παράμειναν αναπάντητα σημαντικά ζητήματα γύρω από την όλη ιστορία. Όπως για παράδειγμα: 1)πόσα χρήματα αναφέρει η σύμβαση, 2) Τι αξιώσεις έχει η ''ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ'' από την ΠΑΕ και 3)Αν έγινε κάποιος διαγωνισμός για να αναταθεί το έργο στην συγκεκριμένη εταιρία. Ερωτήματα που θα πρέπει να απαντηθούν είτε από την μία είτε από την άλλη πλευρά, ώστε ο κόσμος του Παναθηναϊκού να γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει με τον Βοτανικό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου