Χρυσάφι από Μαρινάκη για τον τίτλο

Written By Homosapien on 22 Σεπ 2011 | 01:00Tο νέο εσωτερικό κανονισμό πήραν στα χέρια τους οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, πριν από την προπόνηση της Τετάρτης. Και από αυτόν "ενημερώθηκαν" πρωτίστως, για τα πριμ στόχων. Πριμ που είναι το ίδιο υψηλά με πέρσι και που θα "φουσκώσει" τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς σε περίπτωση επίτευξης τους....Ειδικά σε ότι αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Διότι σε περίπτωση που τον Μάη λοιπόν οι ερυθρόλευκοι πανηγυρίσουν τον 39ο τίτλο της ιστορίας τους, κάθε ποδοσφαιριστής θα πάρει 15.000 ευρώ και 60 ευρώ για κάθε λεπτό συμμετοχής (πέρσι ο Φουστέρ ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 2.368 λεπτά για παράδειγμα)!
Μεγάλο το πριμ και στο Τσάμπιονς Λιγκ σε περίπτωση πρόκρισης. Κάθε λεπτό "πληρώνει" 120 ευρώ συν ένα έξτρα ποσό ανάλογα με την διοργάνωση που θα συνεχίσει ο Ολυμπιακός (είτε αν προκριθεί στους 16, είτε πηγαίνοντας στους 32 του Europa). Για το κύπελλο Ελλάδας πάλι (εννοείτε σε περίπτωση κατάκτησης) το bonus είναι 15 ευρώ για κάθε λεπτό.
Τι άλλο αναφέρετε στον εσωτερικό κανονισμό; Μια σειρά υποχρεώσεων για τους ποδοσφαιριστές, και σκληρά πρόστιμα σε ότι αφορά την παραβίαση του ωραρίου (μέχρι τις 12 το βράδυ όταν την επομένη υπάρχει προπόνηση), αλλά και μια σειρά από άλλες "παραβάσεις".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου