Νίκος Παπαναστασίου Έφυγε από τη ζωή η κόρη του

Written By vicodin on 24 Σεπ 2011 | 22:34


Νίκος Παπαναστασίου
Τραγικές στιγμές για την οικογένεια του Νίκου Παπαναστασίου, καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», η κόρη του άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Δευτέρας.


«Ζω μια τραγωδία, αισθάνομαι ότι έχω τελειώσει. Δεν με ενδιαφέρει πια τίποτα.
Όλοι με συμβουλεύουν να κάνω κουράγιο μόνο για τον γιο μου, τον Αλέξανδρο, που και εκείνος έχει πάθει σοκ από τον θάνατο της αδελφής του» δηλώνει ο γνωστός ηθοποιός, συντετριμμένος από τον θάνατο της κόρης του, Ευαγγελίας, που ήταν μόλις 23 ετών.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ηθοποιού τη νύχτα της Κυριακής η άτυχη Ευαγγελία έχασε τις αισθήσεις της στο δωμάτιο της, στο σπίτι της οικογένειας, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στην άκρη του κρεβατιού. Αμέσως, ο γνωστός ηθοποιός τη μετέφερε αιμόφυρτη και σε κώμα, στο «Ασκληπείο» Βούλας. Δυστυχώς, το τραύμα από το χτύπημα ήταν τόσο ισχυρό, που παρά το πολύωρο χειρουργείο, η κόρη του γνωστού ηθοποιού δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Το άτυχο κορίτσι, που είχε τελειώσει την δραματική σχολή και είχε ξεκινήσει να ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της, αντιμετώπιζε προβλήματα βουλιμίας και ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή. Η κηδεία της θα γίνει στο Πανόραμα της Βούλας σε στενό οικογενειακό κύκλο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου