Λιβιεράτος: "Κυκλοφορώ με νοικιασμένο αυτοκίνητο λόγω φόρων"

Written By mati team on 10 Οκτ 2011 | 17:30

Η κρίση "χτύπησε" και τον καρδιοκατακτητή των 90s, Λάμπη Λιβιεράτο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso.

"Φυσικά και περνάω δύσκολα, αν και είμαι άνθρωπος που έχει μάθει να παλεύει και στα εύκολα και στα δύσκολα. Ξεκίνησα από το μηδέν, δεν είχα καμία περιουσία, όμως έχασα ένα κομμάτι της, πλήρωσα μεγάλους φόρους και δεν είδα να μου επιστρέφουν από το κράτος κάτι", είπε ο γοητευτικός τραγουδιστής.
Μάλιστα, όπως υποστηρίζει λόγω των μέτρων πούλησε τα αυτοκίνητα που είχε και κυκλοφορεί με νοικιασμένο για να μην πληρώνει φόρους.
"Προσωπικά έχω πουλήσει και αυτοκίνητα και τα πάντα γιατί αντιδρώ σε αυτή την κατάσταση που θέλει να μας φορολογήσει ακόμα και τον αέρα που αναπνέουμε. Κυκλοφορώ με νοικιασμένο αυτοκίνητο γιατί δε θέλω -και δε μπορώ πια-  να πληρώνω μεγάλους φόρους, ανεβασμένα τέλη κυκλοφορίας και να μην έχω δρόμους, η βενζίνη να έχει φτάσει στα ύψη. Γιατί να μην το κάνω; Έχω ένα φίλο που νοικιάζει αυτοκίνητα, πήρα ένα μικρό και κάνω τη δουλειά μου", συμπλήρωσε.


Lampis Livieratos - Epimenei by Elena-BG

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου