Η Μάρω Λύτρα επέστρεψε στον Καναδά και φταις εσύ

Written By Ανώνυμος on 6 Οκτ 2011 | 20:54

Η Μάρω Λύτρα επέστρεψε  στον Καναδά και φταις εσύ

Ένα ακόμη θύμα της οικονομικής κρίσης. Η τυφλά ερωτευμένη; Όποια και αν είναι η αλήθεια πίσω από την αποχωρησή της (για συνδυασμό των δυο το κόβω), η ουσία είναι ότι θα σου λείψει. Περισσότερο από ότι νομίζεις. Να γιατί.....


Πάνε 7 χρόνια από τότε που αυτό το λιλιπούτειο μελαχρινό πυροτέχνημα –με γκρινγκλις σάουντρακ- έσκασε στην ζωή μας, μέσα από το Fame Story 2. Από τότε, περάσαμε πολλά μαζί. Την σχέση της με τον Καραφώτη, τον χωρισμό της από τον Καραφώτη, την νέα σχέση του Καραφώτη με την Παπουτσάκη (γεγονός που έκανε το τρίο να θυμίζει –ή να προσπαθεί να θυμίσει- το γόρδιο δεσμό Μπραντ-Αντζελίνα-Τζένιφερ), την νέα της σχέση με τον Αμανατίδη, τον χωρισμό της από τον Αμανατίδη, μια ντουζίνα σέξι φωτογραφήσεις, κάποιους δίσκους και, πιο σημαντικό από όλα, μια ανθολογία από δηλώσεις. Για την συλλογή της από μαχαίρια, το τατού με την μαύρη γάτα στο απόκρυφο σημείο της, το χειρότερο πράγμα που έχει πει σε άντρα (‘’You are a useless piece of shit'. Του έδειξα το μικρό μου δαχτυλάκι και του είπα bye bye’’), το πόσο καλά κάνει σεξ (‘’Είμαι πολύ καλή. Μην ξεχνάς ότι είμαι Σκορπιός’’) και το πόσο μεγάλα αρχ@#%α έχει (‘’έχω bigger balls από ελέφαντα’’).

Θα μου πεις, τι με νοιάζουν όλα αυτά. Και θα σου απαντήσω, ότι είναι μεγάλο κρίμα που δεν κυκλοφορούν παραπάνω Λύτρες στην πιάτσα. Και ακόμη μεγαλύτερη που η Μάρω αποφάσισε να εγκαταλείψει τα πάντα στο Καναδά και να μας έρθει στα 33 της. Μερικά δηλαδή χρόνια μεγαλύτερη από ότι έπρεπε. Γιατί το κορίτσι μας διέθετε άγνοια κινδύνου και τον τσαμπουκά να είναι ο εαυτός της. Σε ότι και αν έκανε. Κάτι που δεν της βγήκε σε καλό, σε μια χώρα όπου θριαμβεύουν οι ξενέρωτες.

Τώρα που δεν είναι πια μαζί μας, οφείλουμε να την συγχωρήσουμε τις σποραδικές στιγμές υστερίας (ιδιωτικής, ποτέ δημόσιας) και να εστιάσουμε στα σημαντικά. Όπως στο γεγονός ότι –από κοντά- ήταν απείρως πιο σέξι από ότι στις φωτογραφήσεις και ότι δεν κόλωνε να διεκδικήσει όποιον άντρα της γυάλιζε στο μάτι με εντελώς straight τρόπο. Επίσης, έχει σημασία να εστιάσουμε και στα επιφανειακά. Στο εξαιρετικό (παρά τα 40 χρόνια της) κορμί της, τις νότες τατού στο κάτω μέρος της πλάτης της, που –προσωπικά- πάντα μου άναβαν το αίμα και στο πιο σέξι πράγμα πάνω της. Το μυαλό της.

Για επίλογο, κάτι –προφητικό- που είχε γράψει η ίδια στο yupi, χρόνια πριν: ‘’Κοιτάζομαι πρώτα στον καθρέφτη, κοιτάζω γύρω μου και αναρωτιέμαι: πόσες φορές άραγε ένιωσες freak, ακροβάτης; Πόσες φορές περπατούσες σε τεντωμένο σκοινί και σε κυρίευε ο τρόμος ότι θα πέσεις ανά πάσα στιγμή, αυτό το εύθραυστο λεπτό που αφήνεσαι στα χέρια κάποιου άλλου...το λεπτό που ξέρεις ότι δεν υπάρχει δίχτυ ασφαλείας! Ουπς! Έπεσες και δεν υπήρχε τίποτα να το σταματήσει, τίποτα παρά μια ψευδαίσθηση, γιατί κατά βάθος ήξερες ότι αυτό το άτομο που νόμιζες ότι θα σε έσωζε δεν ήταν εκεί. Και έπεσες. Και ο κόσμος σε κοίταζε και γελούσε και ίσως και κάποιοι να είπαν ‘σε είχα προειδοποιήσει’. Αφού βγάζεις από πάνω σου τη σκόνη και στέκεσαι στα πόδια σου, συνειδητοποιείς ότι είσαι ο άνθρωπος-παζλ, αυτός που έκανε τατού όλο του το σώμα με το σχήμα ενός παζλ; 1000 κομμάτια. Αυτό είσαι! Κάθε φορά που πέφτεις και σκορπίζονται τα κομμάτια, προσπαθείς να ξανασχηματίσεις το παζλ, μόνο που ποτέ δεν τα βρίσκεις όλα. Αισθάνεσαι ότι είσαι ο πιο μικρός άνθρωπος στη γη, νιώθεις κενός και μόνος σε μια σκηνή όπου κανείς δεν κοιτάζει; Μάντεψε! Το τσίρκο ήρθε στην πόλη και ήρθε για να μείνει, οπότε σήκω όρθιος και μη χάσεις το σόου. Προσωπικά έχω γνωρίσει πολλούς κλόουν στη ζωή μου, πότε δεν ξέρεις τι θα δεις. Ένα freak, ένας κλόουν, ένας μάγος, βρίσκονται παντού. La Vida Es Un Carnaval!’’ 


 


men24

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου