Α ρε χρόνε αλήτη….

Written By Ανώνυμος on 11 Οκτ 2011 | 17:06

Κι όμως ναι πιστέψτε το. Η κοπελίτσα που κάθεται αμέριμνη στα συντρίμμια κάπου στην πρώην Ανατολική Γερμανία είναι η σιδηρά κυρία (λέμε τώρα) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η Άνγκελα…για μας τους φίλους. Πάντως εμένα να μου το θυμηθείτε αυτή από τα πολλά αναβολικά κατάντησε τόσο στρίγγλα. Κάποτε ήταν ευτυχισμένη, τότε με τον κομμουνισμό της, έκανε και την προπόνησή της στη…. σφύρα και επειδή σε κάτι προκριματικούς αγώνες για τους Ολυμπιακούς τα πήρε με τις συναθλήτριές της, που δεν την έκαναν παρέα και χοντρή την ανέβαζαν βόδι την κατέβαζαν, τους κάνει μία κίνηση και τους πετάει τη σφύρα. Καλέ σου λέει ολόκληρη την ομάδα ξεκλήρισε τότε και κάπως έτσι πήρε πόδι.

Με όλα αυτά τα απωθημένα λοιπόν, συν τα αναβολικά που συνέχιζε να τα παίρνει, επειδή είχε να δει άντρα από μία σχολική εκδρομή το 1961 (7 χρονών ήταν τότε) στην Πολωνία, ε ήρθε και έγκωσε η γυναίκα (επίσης λέμε τώρα). Έτσι είστε λέει? Αν δεν με θέλετε εσείς μια εγώ θα σας κατσικωθώ…σε όλους. Και τώρα που έχει καταντήσει “προύχοντας” βγάζει τα απωθημένα της παντού. Ε, είναι να μην πεισμώσει μία γυναίκα….που έχει να δει χαρά από εκείνη την πρώτη φορά στο Λεβερκούζεν, λίγο έξω από το σταθμό, που λέει και το τραγούδι. Και να τα αποτελέσματα τώρα…

Σόφη Ζιώγου στο mychannel.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου