Τα καλάζνικοφ «θερίζουν» και ο Παπουτσής μιλά για μικροεγκληματικότητα.

Written By Ανώνυμος on 7 Οκτ 2011 | 13:11

Στην κατηγορία της μικροεγκληματικότητας κατέταξε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Χρήστος Παπουτσής την αδίστακτη «συμμορία με τα Καλάζνικοφ», καθώς και τις ληστείες σε σπίτια οικογενειών, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του κ. Άδωνη Γεωργιάδη στη Βουλή.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο κ. Παπουτσής απέδωσε την αύξηση της μικροεγκληματικότητας στην οικονομική κρίση, σημειώνοντας ότι σε «σε όλες τις χώρες που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα αυξήθηκε η παραβατικότητα», ενώ σύμφωνα πάντα με τον ίδιο η πάταξή της «εμποδίζεται» και από τις εκατοντάδες πορείες διαμαρτυρόμενων πολιτών, τις οποίες η αστυνομία πρέπει να παρακολουθεί.

Η απάντηση του υπουργού προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Γεωργιάδη ο οποίος σε αυστηρό ύφος του τόνισε ότι «η συμμορία με τα καλάζνικοφ δεν είναι μικροεγκληματικότητα. Το να μπαίνουν στο σπίτι σου να σε ληστεύουν και να βιάζουν την γυναίκα σου μπροστά στα μάτια των παιδιών σου δεν είναι μικρό έγκλημα… δυστυχώς η Ελλάδα είναι μια χώρα που φοβάται και αντί να διώξετε τον φόβο έρχεστε εδώ και μας μιλάτε για οικονομικά προβλήματα και μικροεγκληματικότητα. Μα καλά δεν έχετε καταλάβει τι σας γίνεται; Υπουργός Δημόσιας τάξης είστε και όχι κοινωνιολόγος… Δείχνετε να μην έχετε καταλάβει τι γίνεται…».
από το newsbomb.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου