Τι το ήθελες το tweet Γιώργο;

Written By Ανώνυμος on 7 Οκτ 2011 | 12:59

Είναι γνωστό πως ο Πρωθυπουργός πέρα από λάτρης της ποδηλασίας και του κανό, αγαπά την τεχνολογία και προσπαθεί να συμβαδίζει με την εποχή του. Καθώς πληροφορήθηκε χθες το θάνατο του ηγέτη της Apple Steve Jobs, θέλησε να τιμήσει τον αμερικανό επιχειρηματία με ένα tweet.

«Σκεπτόμενος διαφορετικά και εκτός πεπατημένης, άλλαξε με τόλμη τα πρότυπα γύρω του και μαζί τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων», έγραψε ο Γιώργος Παπανδρέου.


Αυτό φαίνεται βέβαια πως δεν εκτίμησαν και πολύ, εκατοντάδες χρήστες του twitter, οι οποίοι βρήκαν ακόμα μια ευκαιρία να του τα «χώσουν» για τη σημερινή κατάσταση της χώρας.

- «Και εσείς εκλεγόμενος με το δικό σας τρόπο και ακολουθώντας λάθος λογική καταστρέψατε τη ζωή μας. Γιατί κ. Πρωθυπουργέ»
- «Όπως και εσείς που όμως χωρίς τόλμη αλλάξατε τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων, οδηγώντας τους στην ανέχεια και την κατάθλιξη.»
- «Και εσύ το ίδιο έκανες σε εκατομμύρια έλληνες προς το χειρότερο!»

Ήταν μερικά από αυτά τα σχόλια και μάλλον στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μέγαρου Μαξίμου θα το σκεφτούν διπλά την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσουν το twitter προκειμένου να αναδείξουν τη σχέση του Παπανδρέου με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

από το prionokordela.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου