Συνεργάτης του πρίγκιπα στην Αθήνα

Written By mati team on 19 Οκτ 2011 | 15:00

Την επίσπευση των διαδικασιών σε ό,τι αφορά την μεταβίβαση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη προς τον ίδιο, θέλει να «τρέξει» ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ.

Για τον λόγο αυτό, έστειλε στην Αθήνα έναν συνεργάτη του -εκτός του Βλάση Τσάκα, ο οποίος θα προετοιμάσει το έδαφος της άφιξής του την προσεχή Παρασκευή.

Και για να γίνει αυτό πραγματικότητα, δύο πράγματα περιμένει ακόμη η πλευρά του Σαυδάραβα επενδυτή.

Πρώτον, την σύνταξη του "MοU" και δεύτερον, το «πράσινο φως» των δικηγόρων αλλά και του συνεργάτη του που ήρθε στην Αθήνα, πως οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν. Εάν γίνουν αυτά τα δύο, ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ αναμένεται στην Αθήνα την προσεχή Παρασκευή. Αξίζει επίσης να σημειωθεί -σύμφωνα με πληροφορίες- πως ο εκπρόσωπός του Σαουδάραβα εκτός των εξελίξεων με τον Παναθηναϊκό, θα κάνει και σειρά επαφών με στελέχη της κυβέρνησης, καθώς ενδιαφέρεται να επενδύσει στη χώρα.

Αργότερα και μέσα στην ημέρα ενδεχομένως να υπάρξουν εξελίξεις, αφού η πλευρά Βαρδινογιάννη έχει πειστεί για τις προθέσεις του πρίγκιπα. Βέβαια εκτός του "MοU", θα πρέπει ο πρίγκιπας να φέρει μαζί του και την τραπεζική εγγυητική των 20 εκ. ευρώ που είχε δεσμευτεί εξ αρχής με την πρόταση που είχε καταθέσει.

ΠΗΓΉ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου