Και οι άντρες έχουν το σημείο G τους!

Written By Ανώνυμος on 12 Οκτ 2011 | 03:05


Μετά το μυστήριο του σημείου G των γυναικών, έρχεται η ώρα να αποκαλυφθεί ένα μεγαλύτερο "μυστικό" από τους επιστήμονες: Το σημείο L, το απόλυτο σημείο της αντρικής ηδονής, είναι υπαρκτό....
Μια ιδιαίτερα ερωτογενή ζώνη διαθέτει ο αντρικός πληθυσμός, αντίστοιχη με το σημείο G των γυναικών, με τη διαφορά ότι το πρώτο αποτελεί συζήτηση ταμπού (θα εξηγήσουμε παρακάτω γιατί).
Το σημείο L πήρε το όνομά του από την κοινωνιολόγο Elisabetta Leslie Leonelli, της οποία οι μελέτες οδήγησαν στην ανακάλυψη του σημείου αυτού.
Στην κατάρριψη των μύθων που θέλουν τους άντρες να βάζουν σε δεύτερη μοίρα τα χάδια, προτιμώντας "σκέτο" σεξ, κατέληξε η δρ Leonelli μέσα από πολύχρονες έρευνες.
Η κοινωνιολόγος ανακάλυψε ότι οι άνδρες έχουν την ανάγκη της τρυφερότητας κατά την σεξουαλική επαφή, αλλά δεν τολμούν να την εκφράσουν από φόβο μήπως αμφισβητηθεί ο "ανδρισμός" τους από το γυναικείο φύλο.
Ερχόμαστε τώρα στο σημείο L, όπου αποτέλεσε και τη δεύτερη ανακάλυψη της κοινωνιολόγου: Σύμφωνα με την δρ Leonelli, πρόκειται για ένα σημείο το οποίο όταν ερεθιστεί προσφέρει τη μέγιστη ηδονή.
Η απορία που εύλογα γεννιέται είναι το πού βρίσκεται αυτό το μυστήριο σημείο που κορυφώνει την αντρική ηδονή.
Το σημείο L εντοπίζεται γύρω από την ουρήθρα στον αυχένα της ουροδόχου κύστης ( όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία). Πρόκειται για μια ερωτογενή ζώνη στη βάση του πέους, στην περιοχή ανάμεσα στο όσχεον, στο σακοειδή θύλακα των όρχεων και στους μυς του περινέου.
Στο συγκεκριμένο σημείο βρίσκονται νευρικές απολήξεις οι οποίες συσχετίζονται με την ηδονή, όπως υπάρχουν και στο εξωτερικό μέρος του υπόλοιπου πέους. Το σημείο L δεν πρέπει να συγχέεται με τον προστάτη αδένα -που ευθύνεται για τον αντρικό οργασμό- αν και βρίσκεται σε "απόσταση αναπνοής" από αυτόν.
Το να αγγίξει κανείς το σημείο L, όπως και το σημείο G είναι αρκετά δύσκολο, Σύμφωνα με τους επιστήμονες ο μόνος τρόπος να το καταφέρει κάποιος είναι "μέσω" του πρωκτού.
Κάτι τέτοιο πιθανότατα εξηγεί το γιατί οι άντρες προτιμούν την... άγνοια, από ότι την ενημέρωση για το συγκεκριμένο θέμα! 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου