Τα καλύτερα από την χθεσινή πρεμιέρα του Αλ Τσαντίρι (videos)

Written By Ανώνυμος on 12 Οκτ 2011 | 11:29

Καταχειροκροτούμενος σε ένα κατάμεστο από κόσμο πλατό, ο Λάκης Λαζόπουλος καλωσόρισε για πρώτη φορά για τη φετινή σεζόν τους τηλεθεατές στο «Τσαντίρι» του....


Ο γνωστός ηθοποιός ξεκίνησε την εκπομπή τραγουδώντας παραφρασμένα δύο πασίγνωστα κλασικά τραγούδια. Αρχικά, το τραγούδι της Σοφίας Βέμπο, «Ο Άνθρωπός μου» και στη συνέχεια το λαϊκό τραγούδι «Σήκω χόρεψε».

Στο τέλος του δεύτερου, «έπεσε» σε αντιδιαστολή με τη δική του παρουσία το μεταφρασμένο στα Ιαπωνικά ελληνικό τραγούδι. Τότε, ο ηθοποιός αναφώνησε: «Βοηθάνε και οι Κινέζοι, χόρεψε! Χόρεψε, κυρία μου! Σήκω σπίτι σου και χόρεψε, έτσι κι αλλιώς έχουμε τρελαθεί όλοι, ποιος θα σε παρεξηγήσει; Πού είχαμε μείνει, κυρία μου; Πού σας είχα αφήσει; Πού; Α, είχαμε μείνει εκεί που θα μας έσωζε ο Γιώργος- θα έσωζε τη χώρα- και σαν σήμερα θα βγαίναμε στις αγορές τις παγκόσμιες και δεν μπορούμε να βγούμε στις λαϊκές τις δικές μας, εδώ! Τις εγκόσμιες! Και θέλει λέει ο Γιώργος να εξαντλήσει την τετραετία. Επειδή δεν άκουσα καλά, θέλει να εξαντλήσει την τετραετία ή να μας εξαντλήσει στην τετραετία; Γιατί, αν θέλει να μας εξαντλήσει στην τετραετία, μπορώ να το δηλώσω κατηγορηματικά ότι μας έχει εξαντλήσει ήδη στη διετία».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει και το καθαρά πολιτικό του σχόλιο για τις ευθύνες του κάθε πολίτη ξεχωριστά. «Κυρία μου, να το ξεκαθαρίσουμε. Μέχρι εδώ έφταιξε ο Γιώργος κι όλοι οι προηγούμενοι, αλλά, από εδώ και πέρα, φταίμε εμείς! Α, κυρία μου, δεν θέλω κουβέντα. Τη δικτατορία έκαναν 7 χρόνια να τη διώξουν, τη δημοκρατία πόσα χρόνια θέλουν να τη διώξουν; (Εννοώ) Αυτή τη δημοκρατία που έχουμε τώρα. Δεν είναι έτσι η δημοκρατία! Να ξυπνάω κάθε πρωί και να βλέπω τους ξένους να κυβερνούν τη χώρα και οι δικοί μας να ανοίγουν τις πόρτες και να τους λένε "περάστε!". Αυτή δεν είναι κυβέρνηση ΠΑ.ΣΟ.Κ., είναι κυβέρνηση “περάστε!”, “πασοκοπεράστε!”» σχολίασε.

Παράλληλα, δεν έλειψαν και οι λαμπερές παρουσίες από την πρεμιέρα του. «Εδώ λοιπόν, κυρία μου καλησπέρα. Τώρα θα την πω την καλησπέρα, μην νομίζετε, τώρα ηρέμησα. Έτρεμα. […] Από το άγχος που έχω, θέλω να δω πού βρίσκομαι, να δω πρώτα πρόσωπα, να πω καλησπέρα Νίκο Κακλαμανάκη, σε ευχαριστώ πάρα πολύ που είσαι εδώ σήμερα» είπε ο ηθοποιός, καλωσορίζοντας τον ολυμπιονίκη στο «Τσαντίρι» του.

madata.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου