Τα 10 πιο sexy μουσικά βίντεο της ιστορίας

Written By Ανώνυμος on 18 Νοε 2011 | 01:00



Το κορίτσι από  τα Barbados και το κορίτσι από τα αζήτητα διαθέτουν ταλέντο, πλούσια προσόντα και πάμφτωχο μηχανισμό αναστολών. Τα τελευταία τους video clip (για το “We Found Love” και το “Criminal” αντίστοιχα) τα είδαμε περισσότερες φορές κι απ ό,τι το εξωπραγματικό βίντεο με τον αντιπρόεδρο Βενιζέλο που τα βράδια κάνει τον frontman των Grim Reaper. Γιατί μπορεί το alter ego του Beni να είναι κινηματογραφικά ίδιο με τον μεταλά Steve Grimmett, αλλά σέξι δεν το λες. Ενώ τα βίντεο που ακολουθούν εξαφάνισαν τον ήχο απ' τα pc μας. Και από τριγύρω μας.


10.Britney Spears – Criminal

Εδώ ωχριά κι ένας Μαρκ Ντορσέλ: Ο σύντροφος της Britney την χαστουκίζει μετά από μια “σκηνή” που του κάνει η ίδια σε κοσμικό πάρτι και ένας από μηχανής Θεός-ιππότης-εγκληματίας τον κάνει ασήκωτο. Μετά, παίρνει τη Britney και φεύγει. Πιο μετά, κάνει σεξ και ληστείες μαζί της. Ο σκηνοθέτης Chris Marrs Piliero έβαλε έξτρα σεξ στην ιστορία των Bonnie και Clyde.
Κορυφαία  σεκ(σ)άνς: Γελάει ο κόσμος με το ψεύτικο tattoo στην πλάτη του εγκληματία, αλλά τα γελάκια κόβονται στη σκηνή που οι δυο τους κάνουν ντους και η Britney είναι -τεχνηέντως- ολόγυμνη.
Βαθμός/απονομή: 7,4 / Βραβείο γυμνού, “κρυμμένου” στήθους Spears (στο 3:52).

9.Simian Mobile Disco – Hustler

Ξεχάσαμε  τα παιχνίδια της  Sasha Grey με τις φίλες της: Μια σειρά από amateur νεαρά κορίτσια (μερικά σπας το κεφάλι σου ότι τα έχεις ξαναδεί κάπου-ξέρεις-πού) παίζουν κάτι σαν χαλασμένο τηλέφωνο στο σαλόνι ενός σπιτιού. Αμέσως μετά αρχίζουν τις “αβρότητες”.
Κορυφαία  σεκ(σ)άνς: Τα κορίτσια βαριούνται γρήγορα τις one-on-one κόσμιες περιπτύξεις και αρχίζουν να παίζουν και ανά τριάδες.
Βαθμός/απονομή: 7,6 / Βραβείο amateur τέχνης/λογικής/αισθητικής

8.Chris Isaak – Wicked Game

Δαμάζοντας  τα κύματα: Ο Chris Isaak κυνηγά την Helena Christensen (μις Δανία και ξακουστό top model των 90s) σε μια παραλία. Παρά την ξενέρωτη φιγούρα του Isaak καθ' όλη τη διάρκεια του clip και το άσπρο, χοντροκομμένο από κάτω που φοράει η Christensen, για χάρη της θα γινόμασταν και χειμερινοί κολυμβητές.
Κορυφαία  σεκ(σ)άνς: Η Christensen γυρνάει πλάτη στην κάμερα και κατεβάζει το μαγιό της τόσο όσο.
Βαθμός/απονομή: 7,9 / Βραβείο καλύτερης φωτογραφίας

7.Christina Aguilera – Dirrty

Κάποιος να καθαρίσει το χαμό: H Christina Aguilera σε ρινγκ φορώντας μόνο τα απαραίτητα; Τώρα μπορεί να μοιάζει αδιάφορο. Πριν σχεδόν 10 χρόνια ήταν μια hot ευλογία.
Κορυφαία  σεκ(σ)άνς: Ο χορός της Aguilera πάνω σε έναν κύβο(;) με τη σούπερ μίνι φούστα που από πίσω γράφει “nasty”. Το πιστέψαμε.
Βαθμός/απονομή: 8 / Βραβείο καυτού εσώρουχου, ροζ επιτομής του 3/4

6.Madonna – Justify my love

Σε  ονειρώδη κατάσταση: Η Madonna, 21 χρόνια πίσω, βρισκόταν ήδη 31 χρόνια μπροστά με το video clip του Justify my love να παίζει με το σαδομαζοχισμό, τις αμφιλεγόμενες σεξουαλικότητες, αλλά και το ημίγυμνο κορμί της ίδιας της σταρ και τελικά να τρώει ban από το MTV.
Κορυφαία  σεκ(σ)άνς: Τα παιχνίδια της Ciccone με μια άλλη γυναίκα στο κρεβάτι υπό το ξάγρυπνο βλέμμα ενός κυρίου και την “παγανιστική” μελωδία του τραγουδιού,
Βαθμός/απονομή: 8,1 / Βραβείο μουσικής επένδυσης

5.Rihanna – We Found Love

Herve Bodilis, φάε τη σκόνη μας: Σε ένα clip σκηνοθετημένο από την ελληνικής καταγωγής, Melina Matsoukas, η Rihanna ξεδιπλώνει την ιστορία ενός παθιασμένου έρωτα από το ενθουσιώδες ξεκίνημά του ως το τραγικό τέλος. Στο ενδιάμεσο, έχουμε την χαρά και την τιμή να τα δούμε σχεδόν όλα.
Κορυφαία  σεκ(σ)άνς: Ο αφηνιασμένος φίλος της Rihanna στο clip και στην πραγματικότητα, Dudley O' Shaugnessy, της χτυπάει τη λέξη “MINE” στον αριστερό γλουτό. Παράλληλα, χτυπάει και τον γλουτό για να πιάσει καλά η μελάνη.
Βαθμός/απονομή: 8,3 / Βραβείο πειστικότερου (για να μην πω κάτι άλλο) spanking

4.Ν.Ε.R.D. - Lapdance

Η Aguilera δεν είχε ιδέα τι σημαίνει Dirrty: Pharrell Williams και Shay Haley προσπαθούν να μην πνιγούν από το τσουνάμι των topless μοντέλων και των απανωτών booty προκλήσεων σε ένα κομμάτι που ακούγεται πολύ καλύτερα χωρίς ήχο. Απ' όλα (τα στήθη) έχει ο μπαξές.
Κορυφαία  σεκ(σ)άνς: Δεν υπάρχει. Δύσκολα ξεχωρίζεις μια συγκεκριμένη σκηνή από 3,5 λεπτά κανονικότατου πορνό άνευ σεξουαλικής πράξης.
Βαθμός/απονομή: 8,5 / Βραβείο με διαφορά στήθους

3.Eric Prydz – Call on me

Σούζαν  Άσμπυ, είσαι εδώ  κι εσύ: Μια αίθουσα αεροβικής με καθηγήτρια που ξέχασε να φορέσει ολόκληρο το κορμάκι, 7 θεές που το φόρεσαν αλλά so what? και 1 υπερτυχερό ανάμεσά τους. Το δε πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις που παραπέμπουν άμεσα σε στάσεις του κάμα σούτρα. Αν ήταν έτσι όλα τα γυμναστήρια, οι Έλληνες θα ήμασταν ο πιο γραμμωμένος λαός της Ευρώπης.
Κορυφαία  σεκ(σ)άνς: Η άσκηση στα 4 με σήκωμα του αριστερού ποδιού. Πιαστήκαμε...
Βαθμός/απονομή: 8,7 / Βραβείο “Η Δασκάλα με τους χρυσούς γλουτούς”

2.Benny Bennasi – Satisfaction

Η δουλειά καίει  τους άντρες: Σε ένα από τα 4 video clip του Satisfaction (προφανέστατα το καλύτερο), τέσσερα σκληρά εργαζόμενα κορίτσια (μοντέλα) δοκιμάζουν διάφορα βαριά εργαλεία (κανονικά) και λικνίζονται στους ρυθμούς του Bennasi. Ακόμα και οι οδοντοστοιχίες είναι σέξι σ' αυτό το video.
Κορυφαία  σεκ(σ)άνς: Μην παιδεύεστε. Θα τα αγοράσω όλα...
Βαθμός/απονομή: 9,1 / Βραβείο ταχύτερης πρόκλησης εφίρδωσης

1.Dan Balan – Chica Bomb

Από τη Μολδαβία με (αχ) αγάπη (μου): Ναι, αυτός ο Μολδαβός που μοιάζει με τον Μέσι, αυτός ο λοξός Dan Balan, φιγουράρει σε ένα από τα πιο hot video clip που γυρίστηκαν ποτέ στη Γη (και το Λος Άντζελες). Ποιο τραγούδι; Ποιο beat; Ποια διασκεύη με την Φουρέιρα (να μας συμπαθάς, Ελένη). Τα μοντέλα που ιδρώνουν, ανακουφίζονται με ξυλάκια πάγου, δεν βολεύονται πάνω σε έπιπλα και κάνουν προμενάδες με καυτά εσώρουχα και ιλιγγιώδη βηματισμό είναι ό,τι πιο σωστά, καθόλου φτηνά και εξαιρετικά καλόγουστα σέξι έχουμε δει σε video clip.
Κορυφαία  σεκ(σ)άνς: Η Mayra Munoz (τυχαία νομίζεις τη λένε έτσι;) δροσίζεται με ό,τι βρει εύκαιρο μπροστά από το ανοιχτό ψυγείο.
Βαθμός/απονομή: 9,7 / Βραβείο μεγαλύτερης συγκομιδής στραβωμένων αντρικών στομάτων

από το oneman.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου