Πρόσχημα η 6η δόση για την κυβέρνηση συνεργασίας

Written By Ανώνυμος on 6 Νοε 2011 | 15:10

Η εξασφάλιση της 6ης δόσης είναι πρόσχημα για να δικαιολογηθεί η διαμόρφωση κυβέρνησης ανοιχτής συνεργασίας ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και των άλλων κομμάτων του συστήματοΣ, τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Και συνεχίζει: Αυτή είναι η απαίτηση της ελληνικής πλουτοκρατίας και της ΕΕ. Στόχος τους δεν είναι να σώσουν το λαό αλλά να τον υποτάξουν για να τον οδηγήσουν στο ακόμα μεγαλύτερο σφαγείο της δανειακής σύμβασης και των μνημονίων της χρεοκοπίας. Άλλωστε ο λαός βλέπει με τα ίδια του τα μάτια τις ωμές και απροκάλυπτες παρεμβάσεις των ηγετών της ΕΕ και των άλλων μηχανισμών του κεφαλαίου, σε σύμπνοια με τα κόμματα του «ευρωμονόδρομου» πράγμα το οποίο το ΚΚΕ εδώ και καιρό έχει αποκαλύψει.

Απέναντι σ’ αυτή την άκρως εχθρική συμμαχία των αστικών κομμάτων ο λαός πρέπει να αντιτάξει εδώ και τώρα τη δική του λαϊκή συμμαχία και να αντεπιτεθεί για να ορθώσει εμπόδια για να χαλάσει τα αντιδραστικά σχέδιά τους. Η φανερή κυβερνητική τους σύμπραξη φανερώνει τις δυσκολίες και το φόβο τους απέναντι στο λαό, τη χειραφέτηση και την οργάνωσή του.

πηγή 

Σχόλιο Mάτι: Καμιά πρωτοβουλία εκτός συλλαλητηρίων θα πάρετε ποτέ και εσείς??? ......Βολεμένοι των εδράνων.......

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου