Τα νέα επτά θαύματα της φύσης- Τοποθεσίες άπειρου φυσικού κάλλους

Written By Ανώνυμος on 14 Νοε 2011 | 12:18


Επτά νέες τοποθεσίες με φυσική ομορφιά που κόβουν την ανάσα επιλέχθηκαν μετά από ψηφοφορία του κοινού και μελέτες ειδικών της Ελβετίας. (pics)

Καταπράσινα τοπία, πεντακάθαρα νερά που καθρεφτίζουν τον ουρανό και πάρκα που μοιάζουν με παράδεισο επί γης. Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των νέων επτά θαυμάτων της φύσης, όπως διαμορφώθηκαν από το "New7Wonders Foundation".


Το ίδρυμα αυτό, που έχει ως έδρα του τη Ζυρίχη και  δημιουργήθηκε  το 2001 από τον  Ελβετό αεροπόρο, συγγραφέα και παραγωγό Μπέρναρντ Βέμπερ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας με την λίστα των μαγευτικών τοποθεσιών.

Η αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν είναι προσωρινά, καθώς προέρχονται από την πρώτη καταμέτρηση ψήφων που έληξε την Παρασκευή (11/11). Η επίσημη ανακοίνωση με τους νικητές αλλά και ο εορτασμός των αποτελεσμάτων  θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2012.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την προσωπική ιστοσελίδα του, το ελβετικό ίδρυμα χρηματοδοτείται από εμπορικές συμφωνίες και δεν στηρίζεται σε χρήματα προερχόμενα από κυβερνήσεις και φορολογουμένους.

Αυτά είναι τα επτά θαύματα της φύσης

(Η σειρά είναι τυχαία):

- Εθνικό πάρκο Komodo στην Ινδονησία


- Table Mountain στη Νότια Αφρική


- Ποταμός Puerto Princesa στις Φιλιππίνες


 - Νησί Jeju στη Νότια Κορέα


- Καταρράκτες Iguaza σε Βραζιλία-Αργεντινή



- Tροπικό δάσος του Αμαζονίου




- Παραλία Halong στο Βιετνάμ


Πηγή: ittn.ie
από το cosmo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου