Ποια είναι η αδελφή της Όλγας Φαρμάκη που πυροβόλησαν χθες τα ξημερώματα!

Written By Oratios on 5 Νοε 2011 | 13:01

Ο πρώην σύντροφος της Ολ.Φαρμάκη πυροβόλησε την αδελφή της! H κοπέλα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Όλες οι εξελίξεις.

 Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όταν ο πρώην σύντροφος της Όλγας την πυροβόλησε, όπως είπε ο ίδιος, κατά λάθος στο πόδι.
 
Η νεαρή κοπέλα που ασχολείται με την υποκριτική και έχει κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση μέσα από γνωστές τηλεοπτικές σειρές, ήθελε να ακολουθήσει το όνειρό της και να φύγει στην Αμερική για να κάνει κι άλλες σπουδές στην υποκριτική και να μείνει μόνιμα στο εξωτερικό.






Ποιο είναι όμως το γλυκό κορίτσι που βρίσκεται στο νοσοκομείο;
 
Αν και το όνομά της συνήθως συνδέεται με αυτό της αδελφής της Όλγας Φαρμάκη, η Γωγώ είναι ένα κορίτσι χαμηλών τόνων που αν και είναι πολύ όμορφη δεν ασχολείται με το χώρο του μόντελινγκ, αλλά της υποκριτικής. Η ίδια έχει κάνει δειλά δειλά τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση και αν και εργάζεται σε κατάστημα της Γλυφάδας η αγάπη της για την υποκριτική αποτελεί την κινητήριο δύναμη στην επαγγελματική της ζωή.

(φωτογραφία: Espresso Η Γωγώ Φαρμάκη με την γιαγιά της!)
 
Το πέρασμά της άλλωστε από την επιτυχημένη σειρά του Mega “Η ζωή της άλλης” φαίνεται πως ήταν για εκείνη ένα μεγάλο σχολείο. Η 25χρονη Γωγώ βρέθηκε πέρσι στο πλατώ μαζί με την Κάτια Δανδουλάκη. Τραγική σύπτωση της μοίρας ήταν ότι είχαμε δει την Γωγώ στο νοσοκομείο να υποδύεται το ρόλο της “Φιλιώς”, μιας κοπέλας που έπασχε από κάποια σοβαρή ασθένεια και τη νοσηλεία της είχε αναλάβει εξ' ολοκλήρου ο τηλεοπτικός Στέφανος ( Αλέξανδρος Μπουρδούμης).

 Η μελαχρινή καλλονή που έχει μεγαλώσει στο Αγρίνιο μαζί με την Όλγα και τους δυο αδελφούς τους Κώστα και Μανούσο είναι πάντα χαμογελαστή, αισιόδοξη και πολύ υπομονετική. Η ίδια στηρίζει την αδελφή της σε κάθε της βήμα και όπως έχει πει και σε παλαιότερη συνέντευξή της, είναι το πειραχτήρι της οικογένειας.
 
Το παιδικό της όνειρο να γίνει ηθοποιός άρχισε να πραγματοποιείται όταν ξεκίνησε τις σπουδές της στην υποκριτική, ενώ γρήγορα ήρθαν και οι πρώτες προτάσεις για δουλεία. Η Γωγώ έχει παίξει κάποιους μικρούς ρόλους στην τηλεόραση και έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους ηθοποιούς.
 
Οι πρώτοι της θεατρικοί ρόλοι ήταν με την θεατρική ομάδα του Αγρινίου, όπου είχε συμμετάσχει στις παραστάσεις “Μιας πεντάρας νιάτα”, “Ματωμένος γάμος” και “Μήδεια”. Το 2005 συμμετείχε στην κινηματογραφική ταινία του Μίνωα Νικολακάκη “το δώρο” με την Θάλεια Ματίκα και τον Γεράσιμο Γεννατά.
 
Το 2007 την είδαμε σε διαφημιστικό γνωστή εταιρείς τηλεπικοινωνιών και το 2008-2009 συμμετείχε στις σειρές “Ποιος μας πιάνει” και “Το σοι μου μέσα”.
 
Ωστόσο, η Γωγώ είναι πολύ περήφανη και δε δέχεται σε καμιά περίπτωση να εκμεταλλευτεί την αναγνωρισιμότητα της αδελφής της για να κάνει καριέρα, αλλά προσπαθεί να κάνει αργά και σταθερά βήματα στο χώρο της τηλεόρασης. Με την αδελφή της Ολγα έχουν φωτογραφηθεί μαζί τρεις φορές και μάλιστα η μία φωτογράφησή τους συζητήθηκε πολύ μιας και ήταν αισθησιακή για την εκστρατεία κατά του AIDS.
 Η είδηση για τον πυροβολισμό που δέχτηκε το κορίτσι έσκασε σαν βόμβα αναστατώνοντας την ελληνική showbiz. Η αδελφή της Γωγώς, Όλγα είναι συγκλονισμένη και βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της στο νοσοκομείο.
 
 
Εμείς ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και να αναρρώσει γρήγορα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου