Ο Γιώργος στη Βουλή, οι υπουργοί στο ... Οικονομικών

Written By Ανώνυμος on 3 Νοε 2011 | 11:50

Τα πρόσωπα που πέρασαν την κεντρική είσοδο του υπουργείου Οικονομικών δεν είναι και τα μόνα λένε με νόημα όσοι γνωρίζουν τη σύνθεση της ομάδας των υπουργών που συσκέπτονται στο γραφείο του Ε. Βενιζέλου

Ο οικοδεσπότης δεν έφτασε πρώτος. Δεν υποδέχθηκε τους “καλεσμένους”. Πριν από τον κ. Βενιζέλο πέρασε το κατώφλι του υπουργείου στην οδό Νίκης, δέκα λεπτά μετά τις δέκα, ο Μ. Χρυσοχοϊδης.






Μετά τον κ. Χρυσοχοϊδη που δεν έκανε την παραμικρή δήλωση έφτασε και ο κ. Βενιζέλος, εμφανώς καταβεβλημένος επιλέγοντας και εκείνος να μην απαντήσει σε καμία ερώτηση.





Ο τρίτος που έκανε εμφάνιση στο υπουργείο οικονομικών μποροστά στις κάμερες ήταν ο κ. Σκανδαλίδης.




Την ώρα που ο κ. Σακανδαλίδης έφτανε στο υπουργείο Οικονομικών έφτανε και ο κ. Παπανδρέου... στη Βουλή. Στο γραφείο του συσκέπτεται από τις έντεκα παρα δέκα με στενούς του συνεργάτες. Ούτε εδώ υπάρχουν ονόματα για το ποιοι είναι οι συνεργάτες που βρίσκονται αυτές τις ώρες στο πλευρό του Γ. Παπανδρέου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Νewsit στο Υπ.Οικονομικών πρώτος στις 9.20 έφτασε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μανώλης Όθωνας. Οι οικονομικοί συντάκτες το επιβεβαιώνουν οι αστυνομικοί συντάκτες το διαψεύδουν.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου