Σσσσς… Έχει ντέρμπι!

Written By Oratios on 19 Νοε 2011 | 10:32

Τεράστια σημασία έχει για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό το αποψινό ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (19:30, Novasports 1 και σε real time από το www.sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη για το γόητρο και να βρεθούν ξανά στην κορυφή του πρωταθλήματος, ενώ οι «πράσινοι» θέλουν να αποδείξουν για ποιους λόγους είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.





Ολυμπιακός: Είναι θέμα τιμής!

Τη νίκη με την οποία θα βρεθεί ξανά στην κορυφή του πρωταθλήματος θέλει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Πέρα από τους τρεις βαθμούς, σε τέτοια ματς μετράει το γόητρο και οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κερδίσουν τον «αιώνιο» αντίπαλο. Επίσης, οι Πειραιώτες θα αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση εν όψει του αγώνα με τη Μαρσέιγ. Διαβάστε εδώ περισσότερα.


Παναθηναϊκός: Ώρα αποδείξεων!

Τους λόγους για τους οποίους είναι πρώτος και θεωρείται η καλύτερη ομάδα των τελευταίων ετών καλείται να αποδείξει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και εκεί θέλουν να παραμείνουν μετά το ντέρμπι κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο, αποκτώντας ταυτόχρονα προβάδισμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου