Ευχαριστούμε που μας έσωσες!!!!

Written By Ανώνυμος on 6 Νοε 2011 | 14:11

Γεώργιος Α.Παπανδρεου ο Β’: Πρωθυπουργός της Ελλάδος (ακόμη) και Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλ-φασιστικού κινήματος. Γιος του “μεγάλου” ηγέτη της αλλαγής και εγγονός του “Γέρου” της Δημοκρατίας.
Γνωστός και ως ΓΑΠ ή Τζέφρυ, ο George μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες και έχοντας την απόλυτη στήριξη των Μ.Μ.Ε.(Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης) εκλέχτηκε πρωθυπουργός της Ελλάδος τον Οκτώβριο του 2009 εκθρονίζοντας από τον προκατοχό του τον Φαλαινοβουβαλο Καραμάν-Αλή.
Αφού προεκλογικά έταζε λαγούς και πετραχήλια για αυξήσεις μισθών μειώσεις φόρων κτλ και έχοντας ως προεκλογικό του σύνθημα το “Λεφτά Υπάρχουν”(παρότι γνώριζε ότι η χώρα είχε μεγάλα οικονομικά προβλήματα σε συναντήσεις που είχε προεκλογικά με το Δ.Ν.Τ.), o George σε λιγότερο από ένα μήνα άρχισε να μιλάει για Τιτανικούς και ότι θα πρέπει να αλλάξουμε γιατί θα βουλιάξουμε.
Αποτέλεσμα? Οι τόκοι των ομολόγων αυξήθηκαν κατακόρυφα κάνοντας απαγορευτικό τον Δανεισμό της χώρας από τις αγορές και οδηγώντας την στην άμεση χρεοκοπία.
Αλλά ο ΓΑΠ είχε την λύση. Μετά από “δραματικές” συζητήσεις με το Δ.Ν.Τ. και την Ε.Ε. έσωσε την χώρα για πρώτη φορά τον Μάιο του 2010 από την καταστροφή βάζοντας την στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 και παίρνοντας μέτρα για το καλό της οικονομίας όπως Μειώσεις μισθών-Φόρους-Αποκρατικοποιήσεις κτλ.
Και ενώ όλα πήγαιναν καλά και η χώρα δούλευε ρολόι, με τα μέτρα που είχε πάρει, αποφάσισε να μας σώσει δεύτερη φορά τον Μάρτιο του 2011 με την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων και για αυτό τον λόγο αποφάσισε να πάρει ξανά νέα μέτρα ελαφρύνοντας λίγο ακόμη την τσέπη μας και ξανακάνοντας τις αποκρατικοποιήσεις που είχε κάνει και τον Μάιο του 2010.
Επειδή όμως ο George θέλει να το παίζει σωτήρας αποφάσισε να μας ξανασώσει τον Ιούνιο του 2011 από την χρεοκοπία με το Μεσοπρόθεσμο ή Μακροπρόθεσμο επιβάλλοντας νέους φόρους και μειώσεις και τις ίδιες Αποκρατικοποιήσεις που έκανε τις δύο προηγούμενες φορές. Και όλα αυτά επειδή τα μέτρα που είχε πάρει πριν πέτυχαν.
Αφού πέρασε τις διακοπές του κάνοντας μπανάκια και κωπηλατώντας ο George είπε να μας σώσει μία ακόμη φορά τον Οκτώβριο του 2011 με το Μνημόνιο 2.Αυτήν την φορά όμως ήθελε να μας ρωτήσει αν θέλουμε να μας σώσει και είπε να κάνει Δημοψήφισμα με ερώτημα: Τώρα μετά από όλα αυτά που έγιναν τα τελευταία δύο χρόνια πως θέλετε να πεθάνετε? Με κρέμασμα ή Εκτέλεση?
Και εμείς? Τι πρέπει να κάνουμε σαν Λαός? Να τον ευχαριστήσουμε!!!!
Οπότε σε ευχαριστούμε George για όλα!!!! Σε ευχαριστούμε που με τις επιλογές σου μας εξαθλίωσες οικονομικά!!!. Σε ευχαριστούμε που κατέστρεψες την γενιά μας!!!Σε ευχαριστούμε που θα μας διώξεις όλους από την χώρα!!!Σε ευχαριστούμε που μας έκανες να χάσουμε την αξιοπρέπεια μας σαν λαός στον υπόλοιπο κόσμο. Τώρα μπορείς να πάρεις το ελικόπτερο και να φύγεις. Τα αφεντικά σου στην Αμερική περιμένουν να σε επιβραβεύσουν, ήσουν υπάκουο σκυλάκι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου