Η εκρηκτική Ela Rose μιλά στο Cosmo.gr για την ξαφνική της επιτυχία

Written By Ανώνυμος on 16 Νοε 2011 | 16:21


Η 21χρονη Ρουμάνα σταρ των club hits "I Can Feel" και "Lovely Words" πέρασε ξανά από τα μέρη μας. Καλά νέα. (pic+vids)

Κανείς δεν έχει αντίρρηση ότι η 21χρονη Ela είναι ιδιαίτερα, "βαλκανικά" όμορφη. Η έξτρα πληροφορία που κερδίζεις από ένα τετ-α-τετ μαζί της είναι ότι μοιάζει και πολύ πιο μικρή απ' ότι φαίνεται τουλάχιστον σε κάτι promo φωτογραφίες που είχα δει πριν τη συναντήσω.


Η Ela προσπαθεί ακόμη να συνειδητοποιήσει την τόσο ξαφνική αλλαγή στη ζωή της που την έφερε στα club και τα ραδιόφωνα όχι μόνο της χώρας της (όχι ότι αυτό είναι και το πιο έυκολο πράγμα στον κόσμο), αλλά και έξω από τα σύνορα. Η επιτυχία της στην Ελλάδα είναι γνωστή.

"3 χρόνια πριν, δεν μπορούσα να φανταστώ αυτήν την εξέλιξη. Να σου πω την αλήθεια, ακόμα προσπαθώ. Ίσως την καταλάβω καλύτερα όταν μια μερα τελειώσει μια μέρα και κοιτάξω πίσω και πάθω σοκ με ό,τι έχει συμβεί", μου λέει πειστικά και με ένα ψύχραιμο ύφος που δείχνει ότι δεν έχει όρεξη να πει πράγματα έτσι απλά για να περάσει η ώρα και να μπει στο δωμάτιο ο επόμενος δημοσιογράφος.

Το κάτι μεταξύ παραμυθιού και σεναρίου αισιόδοξης χολιγουντιανής ταινίας που συνιστά η πορεία της ξεκινά ουσιαστικά από μια γιορτή της πόλης της, του Stei (πρέπει να τονίσεις πολύ το "S" για να το προφέρεις σωστά), όταν ο πατέρας της την έπεισε να κάνει την παρουσιάστρια "μετά από πολλά παρακάλια. Η γιορτή ήταν κάτι σαν μια συναυλία στην οποία έπαιζαν αρκετές γνωστές μπάντες της περιοχής".

 
Εκεί, ο David DeeJay, ένας διάσημος Ρουμάνος παραγωγός, την άκουσε από σπόντα να τραγουδάει και της τηλεφώνησε μετά από μερικές ημέρες για να συνεργαστούν.

"Φυσικά νόμιζα ότι κάποιος μου κάνει πλάκα, ρώτησα δέκα φορές 'ποιος είναι πραγματικά στο τηλέφωνο'".

Το μεγάλο της είδωλο είναι η Rihanna, με την οποία βρίσκει αρκετά κοινά και στον χαρακτήρα. Δεν τολμώ να ρωτήσω για τα τυχόν ομοιότητες και στην επιλογή συντρόφων (βλέπε Chris Brown). "Και η Beyonce είναι πολύ καλή, αλλά είναι άλλο είδος γυναίκας από εμένα. Κατάλαβες; Ενώ η Rihanna είναι η αγαπημένη μου και σαν πρότυπο γυναίκας, όχι μόνο σαν φωνή. Λένε ότι βρίσκεις πάντα ομοιότητες με αυτούς που θαυμάζεις πολύ". Ισχύει.

Η Ela γράφει και μοιράζει τραγούδια και σε άλλους καλλιτέχνες από τη Ρουμανία. "Κάθε καλλιτέχνης σε αυτόν τον κόσμο εμπνέεται από την αγάπη. Η αγάπη μπορεί να έρθει από παντού. Είναι ένας τρόπος να ζεις. Δε σημαίνει ότι γράφεις μόνο όταν είσαι καλά με τον φίλο σου. Μπορείς να γράψεις κι όταν είσαι λυπημένη. Μπορεί και μετά από hangover. Νομίζω ότι έτσι γράφει ο Pitbull". Ομολογώ ότι γέλασα με το χιούμορ. Και δεν γελάω εύκολα. Βασικά, αυτό που είπε ισχύει. Μπορεί να ζήλεψα που το σκέφτηκε πρώτη, δεν ξέρω.

 
Στον ελεύθερό της χρόνο, η Ela σπουδάζει γλώσσες(;) στο αντίστοιχο ρουμάνικο πανεπιστήμιο(;). Ρουμάνικα, ιταλικά, αγγλικά και ιαπωνέζικα. Αναμενόμενα, της ζήτησα κάτι στα ιαπωνέζικα. "Τα μαθήματα έχουν ξεκινήσει μόλις τρεις εβδομάδες. Δεν θυμάμαι τίποτα".

Πού ξέρεις, μπορεί τα ιιαπωνέζικα να τη βοηθήσουν να φτάσει λίγο πιο κοντά στο όνειρό της. "Να γίνω παγκοσμίως γνωστή". Όσον αφορά, πάντως, κάτι που μπορεί να γίνει ευκολότερα, "δεν ξερω ακόμα αν θα κάνω κάποια συνεργασία με Έλληνα καλλιτέχνη, το φυλάω για έκπληξη. Γνωρίζω πάντως τους Playmen και τον Κώστα (σ.σ. Μαρτάκη)".

Δεν πειράζει, είναι μια αρχή κι αυτή. Και το κορίτσι από τη Ρουμανία ξέρει από εντυπωσιακά ξεκινήματα. Αμφιβάλλεις;

           

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου