Δείτε το απίστευτο show της Λιάνας Κανέλλη στο Channel 4!

Written By mati team on 3 Νοε 2011 | 12:20

Η βουλευτής του ΚΚΕ έκλεψε την παράστασή με τις δηλώσεις της στο βρετανικό Channel 4 και τον δημοσιογράφο Jon Snow. (vid)
"Στην Ελλάδα νιώθουμε ακόμα όμορφοι" ήταν τα πρώτα λόγια της Λιάνας Κανέλλη στη live συνέντευξή της στο βρετανικό κανάλι Channel 4 και μετά την πρώτη ερώτηση του Jon Snow για το πώς είναι η κατάσταση στην Ελλάδα.
Η κ. Κανέλλη έκανε λόγο για ένα ψεύτικο δημοψήφισμα, "αφού δεν αποφασίστηκε με δημοκρατικές διαδικασίες" και για ένα απειλητικό για τους Έλληνες δίλημμα επιπέδου "θέλετε να πεθάνετε ή θέλετε να σας σκοτώσουν;".
Έκπληξη προκάλεσε στους τηλεθεατές του Channel 4 (έκπληξη, γιατί απλά δεν την ήξεραν από πριν) ο τρόπος με τον οποίο η βουλευτής του ΚΚΕ προσφωνούσε τον παρουσιαστή του δελτίου, Jon Snow.
"My dear" ήταν η φιλική προσφώνηση της κ. Κανέλλη, η οποία τουιταρίστηκε μαζικά από τους Άγγλους χρήστες του Twitter, τη στιγμή που η εφημερίδα Guardian διερωτάται αν μπορεί κάποιος να στείλει την κ. Κανέλλη και στην εκπομπή "Newsnight" του δημοφιλέστερου Άγγλου δημοσιογράφου, Jeremy Paxman.Η Λιανα Κανέλλη στο Channel4 by AceVideos

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου