Μπαρούτι το 2012!

Written By Ανώνυμος on 31 Δεκ 2011 | 21:44

Έχετε πάρει χαμπάρι τι χρονιά θα είναι το 2012; Μιλάμε ότι το 2011 θα μοιάζει μπροστά του ξενέρωτο εντελώς. Έτσι τουλάχιστον δείχνουν τα πράγματα.

Το 2011 ήταν τρομερά επίπονο και περιπετειώδες. Τι στημένα στην μπάλα με Μάκηδες και Αχιλλέες, τι επεισόδια και συμφορές λόγω οικονομικής κρίσης και ΔΝΤ, τι τσουνάμια και σεισμοί. Χαμός στο ίσιωμα. Υπέφερε κόσμος και κοσμάκης στην καταραμένη χρονιά που φεύγει.


Τι περιμένουμε, όμως, για το 2012; Το σίγουρο είναι ότι θα πρόκειται για πιο γεμάτη χρονιά. Δεν ξέρουμε αν θα είναι καλύτερο ή χειρότερο το 2012, όμως θα είναι καργαρισμένο από γεγονότα.

Κατ’ αρχήν υπάρχουν τα ευχάριστα, όπως το Euro στο οποίο θα πάρει μέρος και η εθνική Ελλάδας του Σάντος. Άντε μπας και δούμε καμία χαρά.
Μετά υπάρχουν οι ολυμπιακοί αγώνες στο Λονδίνο. Μεγάλη διοργάνωση σε ευρωπαϊκή μητρόπολη.

Εδώ, όμως, υπάρχουν κι άλλα… θέματα. Όλοι σχεδόν οι οικονομικοί αναλυτές λένε ότι το 2012 η Ελλάδα θα γυρίσει στην δραχμή. Λέτε δέκα χρόνια μετά την είσοδο στο ευρώ να επιστρέψουμε στην… δραχμούλα;

Και, βέβαια, υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνουν κι εκλογές. Οι οποίες θα είναι πρωτόγνωρες αφού αναμένεται για πρώτη φορά να καταποντιστούν τα δυο μεγάλα κόμματα.

Επίσης, υπάρχουν οι προφητείες από το ημερολόγιο των Μάγια. Ότι τον Δεκέμβριο του 2012 ο πλανήτης θα καταστραφεί. Έρχεται συντέλεια! Υπάρχουν, βέβαια, κι απόψεις περί του αντιθέτου, όμως ποιος μπορεί να ξέρει τι ισχύει;

Θέλετε κι άλλα γεγονότα; Δεν σας φτάνουν αυτά;

Το 2012 αναμένεται γεμάτο από δράση. Το ζήτημα, όμως, είναι να γελάσει λίγο και το χειλάκι του κόσμου, που το 2010 και το 2011 ήταν διαρκώς στεναχωρημένο. Για να δούμε τι θα δούμε, λοιπόν.

από το sportdog.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου