Φιλιούνται ελεύθερα οι ομοφυλόφιλοι του ναυτικού των ΗΠΑ!!

Written By Ανώνυμος on 23 Δεκ 2011 | 10:21

Ο κανόνας που ίσχυε για τους ομοφυλόφιλους του αμερικανικού στρατού, σύμφωνα με τον οποίο ήταν υποχρεωμένοι να κρατούν κρυφές τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις, είναι πλέον και επίσημα παρελθόν.

Μετά από 80 μέρες στη θάλασσα, η Μαρίσα Γκαέτα, αξιωματικός του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ, επέστρεψε στη στεριά, όπου την περίμενε η σύντροφός της και αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα, την ώρα που το πλήθος γύρω ζητωκραύγαζε.

«Είναι κάτι καινούργιο για μένα. Είναι καλό που πλέον μπορώ να είμαι ο εαυτός μου. Το περίμενα πολύ καιρό», δήλωσε η Γκαέτα στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στην αποβάθρα.

Όταν ένα πλοίο του πολεμικού ναυτικού επιστρέφει στις ΗΠΑ, είναι σχεδόν παράδοση να περιμένουν στο λιμάνι οι κοντινοί άνθρωποι των στρατιωτών για να τους υποδεχτούν, ενώ όλοι περιμένουν το «πρώτο φιλί» που θα δοθεί αποβάθρα.

Φέτος, για πρώτη φορά, το φιλί αυτό δόθηκε από δύο άτομα του ίδιου φύλου, κάτι που μέχρι και πέρυσι θα αποτελούσε λόγο για να εκδιωχθεί κάποιος από τα σώματα του στρατού, αποδεικνύοντας την αλλαγή που ήρθε μετά από δεκαετίες πουριτανισμού.




από το supercomments.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου