Χαμός από σχόλια σχετικά με την παρέμβαση Στεφανόπουλου.

Written By Ανώνυμος on 12 Δεκ 2011 | 12:00


Παπαδήμο ως τη λήξη της τετραετίας ζητάει με παρέμβασή του στην Καθημερινή ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος.


«Η χώρα δε χρειάζεται εκλογές, αλλά μια κυβέρνηση με ικανότητες που θα εργασθεί να τη βγάλει από τους κινδύνους τους οποίους διατρέχει», σημειώνει ο πρώην Πρόεδρος και τονίζει πως ο κ. Παπαδήμος διαθέτει τα προσόντα, το κύρος και τις γνωριμίες στο εξωτερικό για να επιτύχει τον στόχο αυτό. 

Τι το΄θελε. Διαβάστε μερικά μόνο από τα σχόλια στο protothema για να δείτε πως υποδέχτηκαν οι αναγνώστες τη γνώμη του, με θετικά, αρνητικά και εναλλακτικά σχόλια.






ΙΩΣΗΦ | 12/12/2011 09:25
ΚΥΡΙΕ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΕ,ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕΣ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΕ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΣΥ ΠΟΣΑ ΕΙΣΠΑΡΑΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ???




ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ | 12/12/2011 08:16
ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ , ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ; ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; NA ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ.




karavias eftixios | 11/12/2011 22:30
Κυριε Στεφανοπουλε που ησουν τοσο καιρο, που οι πολιτικοι εκαναν περιουσιες απο τις μιζες. Γιατι σιωπουσες......




ονήσιμος | 11/12/2011 22:16
Αφού κε πρώην πρόεδρε δεν χρειάζονται εκλογές, τότε να μειωθούν άμεσα οι βουλευτές σε 100, να κοπούν τα πάσης φύσεως επιδόματά τους, να μειωθέι η αποζημίωσή τους σε 1000 ευρώ και να καταργηθεί η ασυλία τους! Και πρώτα-πρώτα: να μείωσετε στο ελάχιστο τη δική σας σύνταξη και να δίωξετε όλη σας τη φρουρά! Έτσι, για το ...καλό παράδειγμα!




john 57 | 11/12/2011 20:01
ο πρώην πρόεδρος δημοκρατίας εμφανίστηκε σαν εθνοσωτήρας να δώσει γραμμή......στους ιθαγενείς.....ασφαλώς και δεν έχει ξεχάσει την δικιά του εποχή και τις στοίβες των προεδρικών διαταγμάτων που υπέγραφε,χωρίς να φέρει την παραμικρή αντίρρηση, και είναι αυτά που έφεραν την χώρα στην εξαθλίωση,ωφελώντας συνδικαλιστές και συμμορίες.τώρα μας λέει οτι ότι έχει δίκιο η τρόικα που θέλει να τα καταργήσει. σε λίγο δεν θα κουνιέται φύλλο στην αγορά, οι γνώμες όλων σας είναι περριτες,και οι προτροπές και γνώμες ιδίως αυτών που ευθύνονται για το ακόμη πιο ανούσιες. δεν νομίζω οτι δικαιούστε να ομιλεί ο κ. στεφανοπουλος, τουλάχιστον όχι σε μένα που με έχουν ξεσκίσει στα χαράτσια για να ζουν καλά οι συμμορίες. κ.στεφανοπουλε αφήστε ήσυχους τους ιθαγενείς γιατί δεν είστε αγαπητός και εκτός των άλλων προκαλείτε και μάλιστα πολύ. σε καμιά περίπτωση δεν τους επέλεξε ο κόσμος,και ίσως θα έπρεπε να είχατε παραιτηθεί απο το αξίωμά σας εφ'οσον δεν είσαστε ικανός ,αφού καταστρέψατε την χώρα τώρα θα μας δώσετε και συμβουλές;




Αλέξανδρος | 11/12/2011 16:58
Συγχαρητήρια για άλλη μία φορά στον Κωστή Στεφανόπουλο. Ίσως τον πιο ευπατρίδη πολιτικό της Μεταπολίτευσης. Η πρότασή του είναι ουσιαστική, ρεαλιστική και ένας άνθρωπος, όπως ο Παπαδήμος πέρα από κόμματα, μπορεί να προσφέρει στον τόπο. Συμφωνώ με τον Κωστή Στεφανόπουλο!!




Παναγιώτης Against | 11/12/2011 16:07
Αστο ρε Στεφανόπουλε, εγώ λέω να μην ξαναψηφίσουμε και καθόλου! Τι λές;; Αφού έτσι και αλλιώς και που ψηφίζουμε, άλλα λένε και άλλα κάνουν.. Τόση μπάχλα που έχουμε φάει τι να το κάνεις;; Ελα, ξεκινάτε σιγά-σιγά να δείχνετε το αληθινό σας πρόσωπο... Α! 130.000 προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ ακόμα και τώρα που βουλιάζει η χώρα έτσι;;; Να μην ξεχνιόμαστε ποιά είναι η δουλειά σας.. Να διορίζετε κομματόσκυλα και να ξεπουλάτε την χώρα! Τίποτα άλλο δεν ξέρετε να κάνετε! Ακόμα και τα κορδόνια σας άλλοι σας τα δένουν...




Μένιππος | 11/12/2011 14:42
Τρομάζετε γατάκια μην γίνουν εκλογές και δείτε καμιά αριστερά στα ύψη.Πάρτε απόφαση ο λαός έχει πάρει ανάποδες και καλύτερα στα δύσκολα από επιλογή παρά σε αναγκαστική Γερμανική κατοχή πείνα και στην Ευροζώνη αλλά το Ευρώ σε φωτογραφία να το βλέπουμε μόνο και όχι στην τσέπη μας.Ανόητοι χωρίς παραγωγή και με τους όρους της Μέρκελ οι μισθοί μας πρέπει να είναι 200 ευρώ για να μείνουμε στο Ευρώ.




αστα αυτα | 11/12/2011 14:15
Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΒΟΛΕΥΤΗΣ με το Πασοκ του Παπαδημου?εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε? "σεβαστε" "προεδρε" τησ "σεβαστης" "δημοκρατιας"...τα ξεφτιλισατε ολα. Δεν υπαρχει ενας εντιμος αξιωματικος νας μας απαλλαξει απο αυτη την αηδια?










1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αλλος ενας άχρηστος πρόεδρος που έχει το θράσσος να κατηγορεί τον ελληνικό λαό που του πληρώνει τον μισθό του με τα χαρατσια της δεη
Στεφανόπουλε ο χριστός έγινε θεός γιατί σταυρώθηκε.
Εαν θες να κάνεις κάτι και να μείνεις στην ιστορία οχι σαν κρατικοδίαιτος τεμπελης, τωρα που ταφαγες τα ψωμιά σου πια, δωσε την μιση σου σύνταξη στους νεόπτωχους ελληνες δωσε καμιά βίλλα σου για κανέναν αστεγο συνέλληνα και βαλε την γυναίκα σου να μαγειρέψει για κανεναν που πεινάει και τότε ίσως βρεθεί καποιος έλληνας να πιεί και κανένα κρασί στο ονομά σου. Μεχρι τότε -πρόεδρε μαριοννέτα- βούλωσε το

Δημοσίευση σχολίου