Πάτησε την Άρσεναλ, αλλά ...... τα συνεταιράκια τον ήθελαν εκτός champions league !

Written By Ανώνυμος on 7 Δεκ 2011 | 00:56




Το πάθος των Γαλλο - Γερμανών τελικά ήταν πιο ... γόνιμο απ το πάθος των Φουστέρ, Μανιάτη, Τσεμπούρ, Μοδέστο και όλων των υπόλοιπων που ΚΑΙ σήμερα πάτησαν την Άρσεναλ στο ναό με 3-1. Δυστυχώς οι Γερμανοί πρωταθλητές της Ντόρτμουντ έχασαν στο 90' με 2-3 από την ομαδάρα της Μαρσέιγ κι έτσι παρά τους 9 βαθμούς που μάζεψε ο ΘΡΥΛΟΣ πάει ΟΥΕΦΑ....
Ο τρόπος που συνέβη αυτό σήμερα, αλλά φυσικά και ο τρόπος που έμεινε ο ΠΑΟΚ με 10 παίκτες στο παιχνίδι του κόντρα στην Τότεναμ μόνο προβληματισμό μπορεί να μας δημιουργήσει για την αντιμετώπιση των Ελληνικών ομάδων.
Προσωπικά νιώθω περήφανος για τη μεγάλη μου αγάπη που και σήμερα έδειξε το τεράστιο μέγεθος της !
Άλλωστε αυτός ο ΘΡΥΛΟΣ, αν είχε ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις κανονικά φέτος έτσι ώστε να μην αναγκαστεί να δώσει το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς κόντρα στους Γάλλους φανερά ανέτοιμος, θα ήταν αυτός που θα περνούσε στην επόμενη φάση και δεν θα είχε αφήσει περιθώρια στα συνεταιράκια για "μαγειρέματα" στο 90'.
Όσο για τους πελάτες ... μπορούν να συμμαχήσουν ακόμη και με τη ΜΕΡΚΕΛ, αλλά ότι και να κάνουν πάλι απ τον καναπέ θα συνεχίσουν να μας βλέπουν.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου