«Συγχαρητήρια στη Ντόρτμουντ»

Written By Ανώνυμος on 7 Δεκ 2011 | 01:05

Ο Γιάννης Μανιάτης πρόσθεσε ακόμη μια μεγάλη εμφάνιση με την «ερυθρόλευκη» στο Τσάμπιονς Λιγκ και είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ότι κάποιους του... έκλεψε μια τεράστια πρόκριση....


«Συγχαρητήρια στη Ντόρτμουντ που πήρε την τέταρτη θέση του ομίλου, αυτή της άξιζε από την αρχή», τόνισε ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού, και πρόσθεσε: «Εμείς σήμερα ήμασταν καλύτεροι και πήραμε δίκαια τη νίκη, αλλά μας άφησε εκτός Champions League η νίκη της Μαρσέιγ. Με τέτοιες εμφανίσεις, όπως η σημερινή, αλλά και αυτή στη Γαλλία, ο Ολυμπιακός μπορεί να τα πάει πολύ καλά και στο Europa League».
Για το κακό ξεκίνημα στα παιχνίδια των ομίλων, επισήμανε: «Στο πρώτο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ δεν είχαμε παιχνίδια στα πόδια μας, ενώ οι Γάλλοι είχαν ήδη παίξει πέντε αγωνιστικές. Φταίει το ελληνικό ποδόσφαιρο, η Super League, όλοι μας. Δεν γίνεται η ομάδα που παίζει στο Champions League να μην έχει παιχνίδια στα πόδια της όταν ξεκινούν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Αν είχαμε παιχνίδια, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».

Για τη συνέχεια, σημείωσε: «Με τέτοιες εμφανίσεις, μπορούμε να προχωρήσουμε και να τα πάμε καλά στο Europa League». Για το γεγονός ότι παίζει ως αμυντικός χαφ, ο Μανιάτης, υπογράμμισε: «Μπορώ να παίξω και σε αυτή τη θέση. Όπου με βάζει ο προπονητής μου θα παίζω. Το θέμα να παίζει καλά η ομάδα». Τέλος, για τα συνεχή παιχνίδια του Ολυμπιακού, είπε: «Ο Δεκέμβριος είναι ένας δύσκολος μήνας, έχουμε παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε, να σκεφτούμε το πρωτάθλημα, να μην κάνουμε κάποια γκέλα. Προέχει να ηρεμήσουμε από το σημερινό παιχνίδι. Σιγά-σιγά πάντως βρίσκουμε τον ρυθμό μας σαν ομάδα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου