ΠΡΑΣΙΝΟI ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΧΑΡΙΣΑΝ 30 ΕΚ. ΕΥΡΩ!!!

Written By Ανώνυμος on 29 Δεκ 2011 | 18:11


Με ένα απίστευτο σκάνδαλο που αφορά την κυβέρνηση Παπανδρέου κυκλοφορεί αύριο η Παρασκευή και 13

Το ρεπορτάζ υπογράφει ο Θάνος Πασχάλης και αφορά τριάντα εκατομμύρια ευρώ που αποτελούν βεβαιωμένες οφειλές 200 υπαλλήλων του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων προς το Δημόσιο που διέγραψαν με την ψήφο τους μέσα...σε μία νύχτα στη Βουλή στα τέλη Σεπτεμβρίου οι 152 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ επί κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου. 
Το σκάνδαλο μεγατόνων κρύβεται στην ακροτελεύτια διάταξη του άρθρου 39 του Νόμου 4024 που αφορά τις συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις και το μισθολόγιο στο Δημόσιο. Είτε παγιδεύτηκαν είτε όχι, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν μια διάταξη που διέγραψε εκατομμύρια ευρώ που είχαν χαρακτηριστεί από τον Αύγουστο του 2011 ως αχρεωστήτως καταβληθέντα στους υπαλλήλους του ΟΣΚ και τα οποία με τη σύμφωνη γνώμη του υπουργού Οικονομικών έπρεπε εντός 3 μηνών να επιστραφούν στο ελληνικό Δημόσιο, από τωρινούς υπαλλήλους του οργανισμού, αλλά ακόμη και από όσους έχουν συνταξιοδοτηθεί. 

Πρόκειται για επιπλέον αποδοχές που λάμβαναν επί 11 χρόνια οι υπάλληλοι του Οργανισμού συνάπτοντας δικές τους ξεχωριστές συμβάσεις παρά τη ρητή απαγόρευση του νόμου. 

από το fimotro


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου