Δημιουργία «Τράπεζας Αίματος» στον Δήμο Φαρκαδόνας

Written By Homosapien on 31 Ιαν 2012 | 21:55


Ο Δήμος Φαρκαδόνας ενημερώνει τους δημότες του ότι προτίθεται να δημιουργήσει Τράπεζα Αίματος για όσους εξ αυτών το χρειαστούν σε πιθανές απευκταίες περιπτώσεις....
Στη βάση λειτουργίας των υπαρχουσών Τραπεζών Αίματος σε Γριζάνο και Ζάρκο, ο Δήμος Φαρκαδόνας, αντιλαμβανόμενος τις μεγάλες ανάγκες σε αίμα και διαπιστώνοντας τη μικρή ανταπόκριση συνολικώς των Ελλήνων πολιτών για συμμετοχή σε αιμοδοσίες, προτρέπει τους δημότες του να μετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία.

Αυτή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου και τις ώρες 8.30 μ.μ. – 13.30 μ.μ. στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας, όπου θα παρευρίσκεται για τον σκοπό αυτό, Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας.

Ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Κώστας Οικονόμου δήλωσε: «Στόχος της δημοτικής αρχής είναι η με κάθε τρόπο ενίσχυση της εθελοντικής αιμοδοσίας, μέσα από συγκεκριμένες δράσεις, σε συνεργασία με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, φορείς, ομάδες εθελοντών και εμπλεκόμενους συλλόγους».

Ειδικότερα για αυτές τις δράσεις, καθώς και για τη συγκεκριμένη, που έχει αναλάβει και προωθεί ο αντιδήμαρχος Θ. Παπακυρίτσης, θα ενημερωθούν εγκαίρως και συντόμως οι δημότες της περιοχής μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου