Anonymous: "H ελληνική κυβέρνηση δεν άκουσε τον λαό"

Written By Ανώνυμος on 13 Φεβ 2012 | 16:28

Την αλληλεγγύη τους στους εξεγερμένους Έλληνες εξέφρασαν με βίντεο που ανήρτησαν στο διαδίκτυο οι Anonymous, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση "αγνόησε τα αιτήματα των πολιτών" και "αρνήθηκε να ακούσει το λαό".

Παράλληλα, με ανάρτηση στο blog τους, ανέλαβαν την ευθύνη για το μπαράζ επιθέσεων που σημειώθηκαν σε κρατικές και κυβερνητικές ιστοσελίδες της Ελλάδας το βράδυ της Κυριακής.

Όπως αναφέρουν στο blog τους, χτυπήθηκαν οι ιστοσελίδες, μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού, του πρωθυπουργού, της αστυνομίας, του υπουργείου Οικονομικών, του Ευάγγελου Βενιζέλου και η ιστοσελίδα του ελληνικού κοινοβουλίου.

Αρνούμενοι ότι έχουν οποιαδήποτε ανάμειξη με τα επεισόδια, παραδέχθηκαν ότι διέδωσαν το μήνυμα της αποτυχίας της κυβέρνησης να αφουγκραστεί τους Έλληνες πολίτες.

"Οι Anonymous, συνεχίζουν τις επιθέσεις τους ενάντια στην κυβέρνηση και δεν θα σταματήσουν μέχρι οι Έλληνες πολίτες να πετύχουν αυτό που θέλουν. Αν αυτό δεν συμβεί η ελληνική κυβέρνηση θα πέσει. Αυτό είναι προειδοποίηση και για άλλα μέλη της ΕΕ. Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Βρετανία και Ελλάδα θα ακολουθήσουν", αναφέρουν στο μήνυμά τους.

Όπως αναφέρει ο New York Observer, οι ανακοινώσεις και οι προειδοποιήσεις των Anonymous πάντα αφήνουν περιθώριο για διαφορετικές ερμηνείες, με το ερώτημα που τίθεται να είναι αν θα περιοριστούν μόνο στο διαδίκτυο ή αν η δράση τους μπορεί να φτάσει και στους δρόμους με την οργάνωση διαδηλώσεων.

Σε κάθε περίπτωση το μήνυμα των Anonymous προς την ελληνική κυβέρνηση είναι ξεκάθαρο: "Να μας περιμένετε".


από το news247.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου