Ο υπάλληλος του μήνα: Είπε «όχι» σε φακελάκι!

Written By Ανώνυμος on 18 Φεβ 2012 | 12:53

Τα γυαλιά σε όσους λένε ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι συλλήβδην διεφθαρμένοι, ανέλαβε να βάλει ένας υπάλληλος του ΙΚΑ στην Καρδίτσα, ο οποίος όχι μόνο αρνήθηκε να λάβει «φακελάκι» για την εξυπηρέτηση ενός 58χρονου, αλλά τον κατήγγειλε με αποτέλεσμα ο 58χρονος να συλληφθεί. Στη σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται....





ότι «συνελήφθη, χθες τις πρωινές ώρες στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφάλειας, ένας 58χρονος για δωροδοκία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το το metrogreece, ο 58χρονος, χθες το πρωί, άφησε στο γραφείο 49χρονου υπαλλήλου του ΙΚΑ, σφραγισμένο φάκελο που περιείχε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, προκειμένου ο δεύτερος να μεροληπτήσει σε ελέγχους που εκκρεμούσαν σε βάρος του πρώτου, μετά από σχετικές καταγγελίες εργαζομένων που απασχολούσε κατά το παρελθόν, για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών. Ο 49χρονος υπάλληλος ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές και ο δράστης συνελήφθη.

Το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας».

Παράδειγμα προς μίμηση ο υπάλληλος, μήπως και αλλάξει επιτέλους το καθεστώς του «βολέματος», της «αρπαχτής» και των «εξυπηρετήσεων» που συνηθίζεται να κυριαρχεί στην Ελλάδα από την εποχή της… Τουρκοκρατίας!



πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου